Kahramanmaraş Aksu Mahallesi'ndeki Anaokulu Öğrencileri AVM Gezisi Yaptı

Kahramanmaraş’taki Keriman Çetinkaya Anaokulu öğrencileri, ilk alışveriş merkezi deneyimlerini Kahramanmaraş Piazza'da yaşadı.

Kahramanmaraş Aksu Mahallesi'ndeki Anaokulu Öğrencileri AVM Gezisi Yaptı
Kahramanmaraş’taki Keriman Çetinkaya Anaokulu öğrencileri, ilk alışveriş merkezi deneyimlerini Kahramanmaraş Piazza'da yaşadı.
Google News'te Abone Ol

Rönesans Eğitim Vakfı tarafından Kahramanmaraş’ın Aksu Mahallesi’nde inşa edilen Keriman Çetinkaya Anaokulu öğrencileri, ilk kez alışveriş merkezi deneyimi için Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne davet edildi. Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak tarafından 2009 yılında kurulan vakıf, eğitim alanında önemli projelere imza atmaktadır. Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Eğitime Yüzde Yüz Destek” kampanyası doğrultusunda inşa edilen okul, 8 derslik ve 150 öğrenci kapasitesine sahiptir.

Piazza yöneticileri, öğrencilerin hiç alışveriş merkezine gitmediklerini öğrenince, miniklere özel bir davet düzenledi. Çocuklar, öğretmenleri ve okul idarecileri ile birlikte AVM’ye geldiğinde kapıda palyaçoların sürpriz gösterileriyle karşılaştılar. Gün boyunca çeşitli aktivitelerle dolu bir program hazırlandı.

Öğrenciler, Cinemaximum sinemasında vizyona yeni girmiş olan “Maymun Prens” adlı filmi izleme fırsatı buldular. Filmin ardından Sbarro’daki Pizza Yapım Atölyesi’ne katıldılar. Burada, ustaların eşliğinde pizza yapımını öğrenerek eğlenceli bir deneyim yaşadılar. Çocuklar, pizza yapım sürecine katıldıkları için “Küçük Pizzacı Sertifikası” ile ödüllendirildi. Sbarro’dan ikram edilen pizzalar ise çocuklara büyük bir mutluluk yaşattı.

Keriman Çetinkaya Anaokulu öğrencileri, bu unutulmaz günün ardından Piazza’nın hediye ettiği uçurtmalarla birlikte evlerine dönerken, öğretmenleri ve okul yönetimi, Rönesans Eğitim Vakfı ve Piazza AVM yöneticilerine teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin