Kahramanmaraş'ta Eş Zamanlı Operasyon: 30 Gözaltı

Kahramanmaraş'ta düzenlenen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 30 şahıs gözaltına alındı, 12'si cezaevine gönderildi.

Kahramanmaraş'ta Eş Zamanlı Operasyon: 30 Gözaltı
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kamu düzeninin sağlanması ve suçluların yakalanması amacıyla kent genelinde birçok adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyona toplamda 32 ekip ve 85 personel katıldı. Yapılan operasyonda, 10-20 yıl hapis cezası olan 2 kişi, 5-10 yıl arası hapis cezası bulunan 1 kişi, 0-5 yıl arası hapis cezasına çarptırılan 9 kişi ve ifadeye yönelik aranan 18 kişi olmak üzere toplam 30 şahıs yakalandı.

Cezaevine Teslim Edilenler
Emniyet ve adliye işlemlerinin ardından, yakalanan şahıslardan 12'si cezaevine teslim edildi. Diğer şahıslarla ilgili adli işlemlerin ise devam ettiği öğrenildi.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin