Kars Merkez'de Uyuşturucu Operasyonu Sonucu 2 Kişi Tutuklandı

Kars Merkez'de uyuşturucu ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi tutuklandı.

Kars Merkez'de Uyuşturucu Operasyonu Sonucu 2 Kişi Tutuklandı
Kars Merkez'de uyuşturucu ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi tutuklandı.
Google News'te Abone Ol

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcıları ve uyuşturucu kullananlara yönelik olarak kent genelinde eş zamanlı bir operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyona 11 ekipten oluşan toplam 33 polis memuru katıldı. Önceden belirlenen adreslere yapılan baskınlarla, uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım atıldı.

Operasyon kapsamında 4 ev ve 1 iş yeri hedef alındı. Yapılan aramalar sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin üstlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda toplamda 15,80 gram esrar, 5,01 gram bonzai, bonzai yapımında kullanılan sıvı madde içeren 1 şişe, 0,10 gram metamfetamin, 1 adet sentetik ecza hapı, 3 adet hassas terazi, ruhsatsız 1 av tüfeği ve 8 adet fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. E.B. (35) ve F.K. (28) isimli şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak’ suçundan tutuklandı. Bu operasyon, Kars'taki uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdüğünü göstermektedir.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin