Kars'ta Valilik Önünde Aynı Aileden İki Kuşak Bayrağı Öptü

Kars'ta yaşanan anlamlı olay, bayrak sevgisinin kuşaktan kuşağa nasıl geçebileceğini gözler önüne serdi. Neriman Öztürk, torununa Türk bayrağının önemini küçük yaşta aşılayarak, bu sevgiyi ailede devam ettiriyor.

Kars'ta Valilik Önünde Aynı Aileden İki Kuşak Bayrağı Öptü
Kars'ta yaşanan anlamlı olay, bayrak sevgisinin kuşaktan kuşağa nasıl geçebileceğini gözler önüne serdi. Neriman Öztürk, torununa Türk bayrağının önemini küçük yaşta aşılayarak, bu sevgiyi ailede devam ettiriyor.

Kars'ta Valilik önünde yaşanan duygusal anlar, Türk bayrağına duyulan derin sevgi ve bağlılığın kuşaktan kuşağa nasıl aktarıldığını bir kez daha gözler önüne serdi. Üç çocuk annesi ve beş torun sahibi olan Neriman Öztürk, Türk bayrağının kendisi için sadece bir sembol değil, aynı zamanda hayatının vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurguladı.

Bayrak sevgisini yalnızca çocuklarına değil, torunlarına da aşılamaya gayret eden Neriman Öztürk, en büyük torunu Ali Kerem Öztürk'ün henüz 5 yaşındayken Valilik önündeki Türk bayrağını öptüğünü dile getirdi. Öztürk, torununa bayrağın önemini küçük yaşlardan itibaren anlattığını belirtti. "Bebekken kucağıma alır, 'Ali Kerem, o bayrak bizim namusumuz. O olmazsa biz olmayız' derdim. Torunum da her sabah kalkar bayrağa öpücük gönderir, selam verirdi" ifadelerini kullandı.

Neriman Öztürk'ün bu duygusal anlatımları, yıllar önce yaşanan anlamlı bir olayı da hatırlattı. Torunu Ali Kerem Öztürk, 14 Şubat 2019 tarihinde yine Kars Valiliği önünde Türk bayrağını öperek büyük bir takdir toplamıştı. Aradan geçen 7 yılın ardından bu kez aynı noktada babaannesi Neriman Öztürk, Türk bayrağını öpmesiyle bayrak sevgisinin aile içinde nasıl yaşatıldığını gösteren anlamlı bir tablo oluşturdu.

Neriman Öztürk, en büyük hedeflerinin çocukları ve torunlarını vatanına, milletine bağlı, faydalı bireyler olarak yetiştirmek olduğunu sözlerine ekledi. Ayrıca, kendisini makamında ağırlayan Kars Valisi Ziya Polat’a da teşekkür etti.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin