Keçiören'de Umre Ödüllü Liselerarası Bilgi Yarışması Yapıldı

Keçiören'de düzenlenen umre ödüllü "Davetine Geldim Ya Resulullah" bilgi yarışmasında, 3 bin 59 öğrenci birincilik için mücadele etti.

Keçiören'de Umre Ödüllü Liselerarası Bilgi Yarışması Yapıldı
Keçiören'de düzenlenen umre ödüllü "Davetine Geldim Ya Resulullah" bilgi yarışmasında, 3 bin 59 öğrenci birincilik için mücadele etti.
Google News'te Abone Ol

Keçiören Belediyesi, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Keçiören Müftülüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen “Davetine Geldim Ya Resulullah” Liselerarası Bilgi Yarışması, gençlerin bilgi düzeylerini artırmayı amaçlıyor. 2 Mayıs’ta Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi, Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Etlik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılan yarışmaya 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerinden toplam 3 bin 59 öğrenci katıldı. Yarışmaya destek veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Ak, katılan herkesin kazandığını belirterek, “Siyer-i Nebi” kitabının gençler için değerli bir kaynak olduğunu vurguladı. Ayrıca, İslamofobi ve Peygamberimize yönelik saldırılara dikkat çekerek, gençlerin milli ve manevi değerlere sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti. Yarışmanın sonunda, 9., 10., 11. ve 12. sınıf kategorilerinde ilk 5’e giren öğrenciler, Keçiören Belediyesi tarafından umreye gönderilecek.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin