Kemaliye Erzincan'da Düzenlenen Şenlikte Yarasa Kanat Atlayışı Yapıldı

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde gerçekleştirilen Doğa Sporları Şenlikleri çerçevesinde yapılan yarasa kanat atlayışı, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Kemaliye Erzincan'da Düzenlenen Şenlikte Yarasa Kanat Atlayışı Yapıldı
Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde gerçekleştirilen Doğa Sporları Şenlikleri çerçevesinde yapılan yarasa kanat atlayışı, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Kemaliye'deki Gabani bölgesinde yer alan yaklaşık 600 metre yüksekliğindeki platformdan atlayış yapan ekstrem sporcu Cengiz Koçak, 1.400 metre süzüldükten sonra paraşütünü açarak Karasu Nehri’ne güvenli bir iniş gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında yerli ve yabancı sporcuların gerçekleştirdiği wingsuit ve base jump gösterileri, vatandaşların büyük ilgisini çekti. Katılımcılar, bu heyecan verici anları cep telefonlarıyla kaydetmek için yarıştı. Özellikle Koçak'ın atlayışı, izleyiciler tarafından coşkuyla karşılandı.

Şenlik boyunca çeşitli doğa sporları etkinlikleri de düzenlendi. Sporcular, doğanın sunduğu eşsiz manzara eşliğinde performans sergileyerek, hem kendilerini hem de izleyenleri heyecanlandırdı. İzleyiciler, bu tür etkinliklerin doğa sporlarına olan ilgiyi artırdığını belirtti.

Bu yıl 3. kez düzenlenen Doğa Sporları Şenlikleri, her yıl daha fazla katılımcıyı bir araya getirerek, doğa sporlarının tanıtımına katkı sağlıyor. Organizasyonun önümüzdeki yıllarda da devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin