Kocaeli Karatecileri Avrupa Şampiyonası İçin Paris’e Gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, 13. Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonası için Paris'e hareket etti.

Kocaeli Karatecileri Avrupa Şampiyonası İçin Paris’e Gitti
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, 13. Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonası için Paris'e hareket etti.
Google News'te Abone Ol

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, 15-17 Mayıs tarihlerinde Gemlik'te düzenlenen Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası'nda elde ettikleri başarı ile Avrupa'da Türkiye'yi temsil etme hakkını kazandı. Şampiyona öncesi bir araya gelen sporcular, Kulüp Başkanı İslam Yücel'e başarı sözü verdiler.

Başkan Yücel'den Destek Mesajı

Seka Park Otel'de düzenlenen buluşmaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkanı İslam Yücel, Spor Şube Müdürü Doğa Ergün, Kulüp Koordinatörü Sevcan Kutlu Aydemir, Branş Koordinatörü Osman Demirtürk ve Antrenör Mesut Kolaylı katıldı. Başkan Yücel, "Kulübümüz uluslararası arenada ülkemizi temsil etmek için Paris’e gidiyor. Karate'deki başarılarımız tesadüf değil, bunun arkasında sıkı çalışma var" şeklinde konuştu.

Kocaeli'de Şampiyona Müjdesi

Ayrıca, Kocaeli'de 14. Avrupa Karate Şampiyonası'nın yapılacağı müjdesini veren Yücel, "Karate Federasyonu başkanımız Esat Delihasan ile birlikte Avrupa Karate Federasyonu’na müracaat ettik ve olumlu yanıt aldık. Önümüzdeki yıl bu organizasyonu Kocaeli’de gerçekleştireceğiz" dedi. Kocaeli’nin ulusal ve uluslararası sportif organizasyonlarda başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin