Kocaeli'de Merih Demiral'dan Açıklamalar: "4-1 Plaka Güzellik Oldu"

Deneyimli futbolcu Merih Demiral, Kocaeli'de oynanan maç sonrası 4-1'lik galibiyetin Kocaelililer için bir güzellik olduğunu vurguladı.

Kocaeli'de Merih Demiral'dan Açıklamalar: "4-1 Plaka Güzellik Oldu"

Merih Demiral, maçın Kocaeli’de gerçekleşmesine yönelik Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na baskı yaptıklarını dile getirerek, "4-1 plaka oldu. O da Kocaelililer için ayrı bir güzellik oldu. İbrahim başkana biraz baskı yaptık Kocaeli’de oynansın diye. Onun hakkını verdik. Bizi de mahcup etmediler. İnşallah böyle devam ederiz" şeklinde konuştu.

Önemli Başarılar
Gürcistan ile puan farkının 6’ya çıkmasını değerlendiren Demiral, "Farkı 6 puana çıkardık. Böyle oynarsak bütün maçlarda çok iyi performans göstereceğimizi düşünüyorum. Bugün gerçekten sahaya gereken karakteri, gereken özveriyi koyduk. Önümüzdeki iki maçta da en iyi sonuçları alıp Dünya Kupası’nda olacağız inşallah" dedi.

Alpay Özalan’dan sonra Dünya Kupası Elemeleri’nde 3 gol atan ilk savunma oyuncusu olmasının hatırlatılması üzerine ise, "Çok mutluyum. Alpay hocaya da selam olsun. Çok ayrı bir geceydi bizim için" ifadelerini kullandı.

Kafa Golleri Üzerine
Kafa golleri ve gelen ortaların kalitesiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan futbolcu, "Hakan ağabey sağ olsun kafama atıyor topu. Bize sadece dokunmak kalıyor. Hakan ağabey ile de Arda ile de konuşuyoruz maçtan önce. Hakan Balta hocamız da çok yardımcı oluyor bize. Her maçtan önce çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Son olarak, golden sonra tribünlere bozkurt işareti yapmak için Hakan Çalhanoğlu’ndan izin alıp almadığına dair soruya da yanıt veren Merih Demiral, "O konulara çok girmek istemedik. Sadece mutlu olduk goller üst üste gelince. Milli takımda oynamaktan her zaman gurur duyuyorum. Bunu da her zaman sahaya yansıtmaya çalışıyorum. İnşallah hiçbir zaman mahcup olmayız" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin