Korona Salgını Tehdidi Varken Mersin'de Susuz Mahalle Var! Bu Arada MESKİ'de, Kurumsal Kapasite Geliştirme Çalıştayına Katılmış(!)

Mersin Yenişehir Emirler ile Erdemli Limonlu Mahallelerinde günlerdir yaşanan su sorunu nedeniyle vatandaş isyan etme noktasına geldi. Günlerdir, yetkililere seslerini duyuramadıklarından yakınarak şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, Korona Virüs tehdidi için tedbirler alınırken en temel temizlik gereği "Su"ların kesik olmasından dert yandı.

17 Mart 2020 Salı, 11:22
G: 17.03.2020 - 12:40
Korona Salgını Tehdidi Varken Mersin'de Susuz Mahalle Var! Bu Arada MESKİ'de, Kurumsal Kapasite Geliştirme Çalıştayına Katılmış(!)
-

Tekrar-en Tüm Dünyayı tehdit eden ve sokağa çıkma yasaklarına kadar tedbirlerin alındığı Korona Salgını (Covid-19) sağlığı tehdit ederken, vatandaşın çığlığına kulak tıkama yöntemi olarak, ilgili telefonları açmama gibi bir uygulamaya gidildiği iddia edilen MESKİ, asıl faaliyetlerini bir kenara bırakarak diğer çalışmalarına son sürat devam ediyor.
İşte MESKİ Çalıştaya Katıldı (BÜLTEN HABERİ);
Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri, “AFD – FRIT 2 Kapasite Geliştirme Programı”na katıldı.

10-11-12 Mart 2020 tarihlerinde Fransız Kalkınma Ajansı tarafından Gaziantep’te düzenlenen, MESKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte GASKİ Genel Müdürlüğü ve Kilis Belediyesi’nin de davetliler arasında olduğu “Mültecilerden Etkilenen İllerde Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesine Yönelik Teknik Destek Çalıştayı” yapıldı.
MESKİ Genel Müdürlüğü adına Genel Müdür Yardımcısı İrfan KORKMAZ, Plan Proje Daire Başkanı Erkan ÖZKAYA, Plan Proje Şube Müdürü Mesut GÜNAY ile Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı personellerinden İnşaat Mühendisi Barış BAŞEREN katılımda bulundu. Programın ilk gününde MESKİ Genel Müdürlüğü ile AFD (Fransız Kalkınma Ajansı) yetkilileri arasında gerçekleşen ikili görüşmelerde, MESKİ tarafından gerçekleştirilen başarılı projeler, bu projelerden elde edilen tecrübeler ve kurumsal kapasitenin geliştirilmesine yönelik olarak yapılabilecek çalışmalar ele alındı. İhtiyaç tespit analizlerinin de yapıldığı görüşmelerde, MESKİ Genel Müdürlüğü’ne katma değer sağlayacağı düşünülen yeni projeler ile yürütülen teknolojik atılım süreci AFD yetkililerine anlatıldı.

11-12 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen oturumlarda ise “Proje Yönetimi”, “Gelir Getirmeyen Su Oranının Azaltılması”, “Faturalandırma Çalışmaları” ve “Enerji Verimliliği” konularında MESKİ Genel Müdürlüğü, GASKİ Genel Müdürlüğü ve Kilis Belediyesi ile ortak çalışmalar yapıldı. Kurumlar arası örnek projeler üzerinde değerlendirmelerde bulunularak çalıştay tamamlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı