Louisiana Shreveport'ta 3 Eve Yapılan Saldırıda 8 Çocuk Hayatını Kaybetti

ABD’nin Louisiana eyaletindeki Shreveport kentinde, 3 farklı eve düzenlenen silahlı saldırıda 8 çocuk hayatını kaybetti.

Louisiana Shreveport'ta 3 Eve Yapılan Saldırıda 8 Çocuk Hayatını Kaybetti
ABD’nin Louisiana eyaletindeki Shreveport kentinde, 3 farklı eve düzenlenen silahlı saldırıda 8 çocuk hayatını kaybetti.

Olay, Louisiana'nın Shreveport kentinde sabah saatlerinde meydana geldi. Shreveport Polis Departmanı Sözcüsü Christopher Bordelon, yerel saatle 06.00'da aile içi şiddet ihbarı üzerine olay yerine ekiplerin sevk edildiğini belirtti. Ekipler, 3 evi kapsayan geniş çaplı bir suç mahalli ile karşılaştı. Bordelon, saldırıda yaşları 1 ila 14 arasında değişen toplam 10 çocuğun vurulduğunu, bunlardan 8'inin hayatını kaybettiğini aktardı. Saldırganın olay yerinden kaçtıktan sonra bir aracı gasbettiğini ve polisle arasında bir kovalamaca yaşandığını ifade eden Bordelon, çatışma sırasında saldırganın etkisiz hale getirildiğini söyledi. Ayrıca, 3 eve de ateş açan kişinin aynı saldırgan olduğu değerlendiriliyor ve çocukların bir kısmının saldırganın torunları olduğu bilgisi verildi.

Olayın nedeni henüz belirlenememişken, soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin