Mağdurlara Sıcak Yemek Sunulacak… Mersin Büyükşehir’in Mobil Mutfak Tırı Selzedeler İçin Yola Çıktı

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Engin Yıldırım, “Biz her zaman afetzede vatandaşlarımızın yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

13 Ağustos 2021 Cuma, 21:50
Mağdurlara Sıcak Yemek Sunulacak… Mersin Büyükşehir’in Mobil Mutfak Tırı Selzedeler İçin Yola Çıktı
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaşanan her felakette olduğu gibi selde de mağdur olan vatandaşların yanında olarak yaraları birlikte sarıyor. Sel afetinin yaşandığı Sinop ve Kastamonu’ya gönderilen ekip ve araç desteğinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Mobil Mutfak Tırı’ da rotasını kuzeye çevirdi.
 
Selin izlerini silmek için mücadele eden ekiplere ve vatandaşlara sabah, öğle ve akşam olmak üzere 3 öğün yemek hizmeti sunacak olan Büyükşehir’in Mobil Mutfak Tırı, mağduriyet giderilene kadar bölgede kalacak.
 
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Engin Yıldırım, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Biriz Beraberiz’ diyerek sel bölgesinde mağdur olan vatandaşlarımıza desteğe gidiyoruz. Daha önce yangın ve deprem gibi afetlerden zarar görmüş vatandaşlarımıza destek olduğumuz gibi bu zor zamanlarında selden mağdur olan vatandaşlarımıza da destek amaçlı Mobil Mutfak Tırımızı gönderiyoruz. Biz her zaman afetzede vatandaşlarımızın yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Mobil Mutfak Tırı ile 3 öğün yemek hizmeti vereceklerini sözlerine ekleyen Yıldırım, “Sabah, öğle ve akşam yiyecek hizmetlerimiz olacak. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği şeklinde. Bugün yola çıkan tırımız en kısa sürede bölgeye ulaşacak. Mağduriyet giderilene kadar afetzedelerin her zaman yanında olacağız. Ülkemizin birçok yerinde, birçok bölgesinde doğal afetlerden zarar gören vatandaşlarımız var. Kalbimiz onlarla birlikte ve biz her zaman onlara desteğimizi sunuyoruz. Yaraları birlikte saracağımızı Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak belirtmek istiyoruz” diye konuştu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”