Malatya Yeşilyurtspor U14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Malatya Yeşilyurtspor'un U14 takımı, Gelişim Akademi Ligi'nde başarı göstererek Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Genç ekip, Van temsilcisi ile karşılaşmak üzere play-off ilk maçını 3 Nisan'da Batman'da oynayacak.

Malatya Yeşilyurtspor U14 Takımı Türkiye Şampiyonası İçin Hazırlıklarını Tamamladı
Malatya Yeşilyurtspor'un U14 takımı, Gelişim Akademi Ligi'nde başarı göstererek Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Genç ekip, Van temsilcisi ile karşılaşmak üzere play-off ilk maçını 3 Nisan'da Batman'da oynayacak.

Malatya Yeşilyurtspor U14 takımı, play-off öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Takımın Teknik Sorumlusu Erdoğan Özdemir, 17. grupta elde ettikleri başarı ile Türkiye şampiyonasına katılmayı başardıklarını açıkladı. Özdemir, 3 Nisan'da saat 13.00'te Batman'da oynanacak olan karşılaşmaya hazır olduklarını vurguladı.

Özdemir, hedeflerinin grup aşamasını geçmek olduğunu belirterek, "İnşallah iyi bir sonuç alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi. Süreçte destek veren herkese teşekkür eden Özdemir, "U14 takımımız, 17. grupta Akademi Ligi'nde derece elde ederek Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı. 3 Nisan itibarıyla Van Spor ile eşleşip Batman'da saat 13.00'te play-off ilk maçımızı gerçekleştireceğiz. Umut ediyoruz ki, iyi bir derece alarak grubumuzu geçip sonraki maçlara geçeceğiz. Bu süreçte bizlere destek veren tüm yönetimimize ve kulüp başkanımıza minnettarız. Altyapı sorumlularına, kulüp başkanına, yönetim kuruluna ve Malatya’daki spor severlere emekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca, çocuklarımızı antrenmanlara düzenli olarak getiren velilerimize de özel olarak teşekkür ediyorum. Eğer bu çocuklar başarı elde ettiyse, bu Malatya’daki altyapı hocalarımızın ve takımlarımızın katkısı sayesinde olmuştur. Biz burada sadece aracıyız. Çocuklarımız yeteneklerini sahaya yansıttı, biz de onları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Takım kaptanı Yiğit Kaan Güler, maça hazır olduklarını belirterek, "Yeneceğimizi düşünüyoruz. Eski yönetimimize ve hocalarımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Takımın gol kralı Umut Tunay, sezonu değerlendirirken, Gelişim Ligi'nde grubu ikinci sırada tamamlayarak play-off'a kaldıklarını ifade etti. Tunay, "Zor bir maç olacak ancak yaptığımız çalışmalarla kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

Takımın 10 numaralı oyuncusu Muhammet Ensar Gölgeli ise çok çalıştıklarını belirterek, galibiyet hedeflediklerini aktardı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin