Manavgat'ta Kaybolan Kadın Antalya Havalimanında Bulundu

Manavgat'ta Kaybolan Kadın Antalya Havalimanında Bulundu
Google News'te Abone Ol
Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaybolan 50 yaşındaki kadın, Antalya Havalimanı'nda bulundu. Nazmiye Sema Saraçoğlu, evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamaması üzerine jandarma ve AFAD ekipleri tarafından aranmaya başlandı. Yapılan teknik takip sonucunda telefon sinyalinin havalimanından alındığı tespit edildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Nazmiye Sema Saraçoğlu, Cuma günü saat 18.00 sıralarında Doğançam Mahallesi'ndeki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınmaması üzerine yakınları durumu yetkililere bildirdi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarmanın Dedektifleri JASAT ve AFAD ekipleri, kadının bulunması için harekete geçti.

Arama çalışmaları, Doğançam Mahallesi çevresinde yoğun bir şekilde gerçekleştirildi. Ancak yapılan aramalardan olumlu bir sonuç alınamayınca teknik takip yöntemine başvuruldu. Edinilen bilgilere göre, kaybolan kadının telefon sinyalinin Antalya Havalimanı'ndan alındığı tespit edildi.

Bu gelişmenin ardından ekipler, Antalya Havalimanı'na yönlendirildi. Yapılan incelemeler sonucunda Nazmiye Sema Saraçoğlu, havalimanında bulundu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yakınları, Saraçoğlu'nu alarak Manavgat'taki evine geri getirdiler. Olayın ardından aile, yetkililere ve arama çalışmalarına katkıda bulunan ekiplere teşekkür etti.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin