Meral Akşener Bozüyük'te Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Meral Akşener, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde esnafı ziyaret etti. Akşener, burada partilileriyle bir araya gelerek, seçim sürecine dair önemli mesajlar verdi.

Meral Akşener Bozüyük'te Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Meral Akşener, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde esnafı ziyaret etti. Akşener, burada partilileriyle bir araya gelerek, seçim sürecine dair önemli mesajlar verdi.
Google News'te Abone Ol

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, partisinin seçim çalışmaları çerçevesinde Bilecik'in Bozüyük ilçesine geldi. Burada esnafı ziyaret eden Akşener, ardından seçim bürosu önünde partililerine hitap etti. Konuşmasında, “Bu ağzı bozukları 7 Haziran’da gırtlağına kadar biber doldurarak güle güle diyeceğiz. Bu anlayışı inşallah yıkacağız. Onun için korkuyorlar. Yolun sonu göründüğü için uzun ile kısa sürekli sahada panik halindeler. Çünkü Abbas yolcu mübarek olsun” ifadelerini kullandı.



Seçim Mesajları Verdi

Akşener, konuşmasında milletvekili adayları Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy için destek istedi. “Sizde bir hatırım varsa bu hatırı istemeye geldim. Ama gördüm ki aslında ekstra bir yardım için çalışmaya gerek yokmuş. Arkadaşlarım gereğini yapmışlar.” diyen Akşener, yaklaşan 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, “Cumhurbaşkanı'nın muhalefet liderlerine hakaret ettiği, iftira attığı o siyasi partilerin mensuplarından oy alabilmek için her türlü iftiraya sığındığı bir seçime ilk kez gidiyoruz.” şeklinde konuştu.



Konuşmasında Önemli Noktalar

Akşener, “İstediğini söyleyen, istemediğini duyarmış. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı canının istediğini söylediği için şu anda istemediği her şeyi duyuyor. 7 Haziran'da bir karar vereceksiniz. Türkiye’nin kardeşlik hukukunu bozan bu dilin ortadan kalkması için hayır diyeceksiniz.” diyerek, seçmenlere çağrıda bulundu. Bozüyük ziyareti sonrasında, Akşener, Bilecik’teki programına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin