Mersin Anamur'da Yayla Kupası İçin Hazırlıklar Başladı

Yayla kupası için hazırlıklar başladıMustafa Gürel Bolluk tarafından organize edilen yayla birlik kupasının bu yıl 4.sü gerçekleşecek..

07 Ağustos 2018 Salı, 15:19
Mersin Anamur'da Yayla Kupası İçin Hazırlıklar Başladı
-

Yayla kupası için hazırlıklar başladı. Mustafa Gürel Bolluk tarafından organize edilen yayla birlik kupasının bu yıl 4.sü gerçekleşecek.
Her yıl kurban bayramının 2. Yada 3. Günü organize edilen yayla birlik kupasının tarihi bu yıl kurban bayramının 3. Günü olan 23. Ağustos günü olarak belirlendi.
Anamur ve Bozyazı’ nın köylerinin katıldığı turnuvaya yaklaşık 10 takım katılacak.
Turnuva tertip komitesi hazırlıklar kapsamında, Bozyazı Kaymakamı ve Anamur Kaymakam V. Hayati Taştan’ ı Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı’ yı ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ yi makamında ziyaret ederek bir takım taleplerde bulunarak davetlerde bulundu.
“Şehidimizi Unutmadık”
Ziyaretle ilgili bilgi paylaşan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe “Bu turnuva 4 yıldır devam ediyor. Turnuvamız bu yıl daha anlamlı bir hal aldı. Tertip komitemizin kararı ile turnuvanın adını geçen yıl Şırnak’ta şehit verdiğimiz, benimde akrabam olan Şehit Hacı Mustafa Can’ın adını verdik Turnuvamız bundan sonra adını “ Şehit Mustafa Can Yayla Birlik Kupası” olarak sürdürecek
Sözlerine devam eden Başkan Türe” Ben başta bu Turnuvanın düzenlenmesi için canla başla 4 yıldır çalışan, emek veren, Mustafa Gürel Bolluk Hocamız ve ekibine teşekkür ederim.” dedi.
Bozyazı Kozağacı Yaylası Top Sahasında gerçekleşecek olan turnuvanın forma sponsorluğunu ise Anamur’ un sevilen iş adamlarından Ahmet Bolluk üstlendi.
Etkinlik çeşitli yöresel yemek ikramı, yarışlar ve yerel sanatçı konserleri ile devam son bulacak.
ÇOCUKLARINIZ OKULA BASLAMAYA HAZIR MI?
Anamur Belediyesi Danışmanlık Merkezi çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya devam ediyor.
Okul sezonunun yaklaşması ile Anamur Belediyesi Danışmanlık Merkezi aileleri bilinçlendirmek ve daha sağlıklı bir nesil yetiştirmek amaçlı “Metropolitan Okul olgunluğu Testi” uygulamasına başlıyor.
Merkez test hakkında yaptığı bilgilendirmede “Çocukların okula, okulun gerektirdiği kurallara ve öğrenmeye hazır olup olmadığını saptamak amacıyla yapılan bir testtir. Okula hazırlanırken olması gereken fizyolojik, çevresel ve zihinsel faktörleri değerlendirmekte kullanılır. Metropolitan Okul Olgunluğu Testi okula gidecek çocukların psikolojik olarak okula hazır olup olmadıklarını ölçer. Bu uygulamadan yararlanmak isteyen ebeveynlerimiz 6 Ağustos Pazartesi - 01 Eylül Cuma tarihleri arası Danışmanlık Merkezimize gelerek yada - 0324 814 21 09 irtibat numarasından arayarak randevu alabilirler.” Şeklinde oldu.
Çocukların okula, okulun gerektirdiği kurallara ve öğrenmeye hazır olup olmadığını saptamak amacıyla yapılan bir testtir. Okula hazırlanırken olması gereken fizyolojik, çevresel ve zihinsel faktörleri değerlendirmekte kullanılır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”