Mersin Erdemli'de Pazarcı Esnafı İki Bayramı Bir Arada Yaşayacak

ÇEŞMELİ MODERN PAZARYERİ’NE KAVUŞTU

07 Ağustos 2018 Salı, 15:18
Mersin Erdemli'de Pazarcı Esnafı İki Bayramı Bir Arada Yaşayacak
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
ÇEŞMELİ MODERN PAZARYERİ’NE KAVUŞTU
Erdemli Belediyesi tarafından Çeşmeli Mahallesi’nde yapımı tamamlanan modern pazaryerinin kura çekimi gerçekleştirildi ve pazarcı esnafına yerleri tahsis edildi. Çeşmeliler, çağdaş pazaryerinde ilk alışverişlerini Kurban Bayramı’nda yapmanın sevincini yaşayacaklar.
‘Her beldeye modern düğün salonu ve pazaryeri’ hedefiyle yola çıkan Erdemli Belediyesi, Çeşmeli Mahallesi’nde çağdaş pazaryerini halkın kullanımına açtı. Pazarcı esnafı ile bir araya gelen belediye yetkilileri yapılan kura çekimi ile pazarcı esnafına yerlerini tahsis etti. Bu vesileyle de son derece şık bir yapıya sahip olan Çeşmeli pazaryerinde ilk alışveriş heyecanı Kurban Bayramı’nda başlamış olacak.
MODERN HİZMETLERLERİN ADRESİ: ERDEMLİ BELEDİYESİ
2014 seçimleri öncesinde her beldeye düğün salonu ve kapalı pazaryeri sözü verdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu sözleri bir bir yerine getirdiklerini, Çeşmeli kapalı pazaryerinin de bunlardan bir tanesi olduğunu söyledi. Kapalı pazaryerinin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Başkan Tollu, ‘’Halkımız kışı çamurlu, yazın tozlu sokak ortalarındaki çağdışı pazaryerlerinden kurtulmalı dedik ve bu anlamda tek tek, belde belde modern, şık kapalı pazaryerlerimizi halkımıza armağan etmeye devam ediyoruz. Pazarcı esnafımız için de aynı durum geçerli. Esnaflarımız Kurban Bayramı’nda iki sevinç ve mutluluğu bir arada yaşayacaklar. Herkes alışverişini sağlıklı, modern ve rahat bir şekilde yapacak’’ diye konuştu.
PAZARCI ENSAFLARIMIZA HAYIRLI OLSUN
‘Görevimiz icabı toplumun her kesimini düşünmek mecburiyetindeyiz’ diyen Başkan Tollu, ‘’Bu hizmetle pazarcı esnafımızın naylon çadırlar altında zor çalışma koşullarında çalışmaktan kurtarıyoruz. Erdemli merkezde bunun örneğini görebilirsiniz. Erdemli’de pazarcı esnafı sağlık ve temizlik şartlarına uygun, tuvaleti lavabosu olan, güneşten yağmurdan etkilenmeden huzur içerisinde alış veriş yapılan bir alanda çalışıyorlar. Tüm beldelerimizde bu hizmetin aynısını gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu ve bereketli olsun’’ şeklinde konuştu.
PAZARCI ESNAFI: TOZDAN, ÇAMURDAN KURTULDUK
Kura çekimi sonrası pazaryerlerine kavuşan esnaflar Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek, pazaryerleri konusunda da verdiği sözleri yerine getirdiğini söyledi.
Başkan Tollu’nun son derece önemli hizmetlere imza attığını dile getiren pazarcı esnafı ve vatandaşlar Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek, “tozdan, çamurdan, sokak aralarından kurtulduk. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Başkanımızın hizmetlerinden memnunuz, bu hizmetlerin devamını diliyoruz” dediler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”