Mersin Barosu’ndan Avukatlara Hazır Ofis

Mersin Barosu tarafından hayata geçirilen ‘Avukat Ofisleri Projesi’ kapsamında, hazır ofislerden faydalanmak isteyip başvuruda bulunan avukatlar ile Mersin Barosu arasında sözleşme imzalandı. Sözleşme kapsamında avukatlar, Mersin Barosu’nun hizmete sunmuş olduğu hazır ofislerde meslek hayatını sürdürecek.

26 Mart 2018 Pazartesi, 18:23
Mersin Barosu’ndan Avukatlara Hazır Ofis
-

Avukatlık ofisi açmak isteyip de açamayan avukatların kullanımı için hayata geçirilen ‘Avukat Ofisleri Projesi’ kapsamında, Mersin Barosu Sosyal Tesisleri 2. katında görüşme, çalışma ve toplantı odaları ayrı olmak üzere avukatların hizmetine sunulan hazır ofislerden faydalanmak isteyen Av. Mustafa Hakan Cüceler ve Av. Fatma Kaloğlu Koçak ile Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er arasında sözleşme imzalandı.
Mersin Barosu Avukatlık Ofisi Projesi’nden faydalanmak için 10 avukatın başvuruda bulunduğunun bilgisini veren Baro Bşk. Er, “İki avukatımızla sözleşmemizi imzaladık, diğer avukatlarımızla da yakında imzalayarak meslektaşlarımıza hazır sunduğumuz ofislerde çalışamaya başlayacaklar. Başvuruda bulunan meslektaşlarımızın sayısının daha da artmasını bekliyoruz. Özellikle, meslek hayatına ilk adımı atan avukatlarımızın mutlaka başvuruda bulunup faydalanmalarını öneriyorum” dedi.
Baro Başkanı Er açıklamasında, “Mersin Barosu Avukatlık Ofisi Projesi ile; bireysel çalışma odası, toplantı salonu, bilgisayar, sekreterlik hizmeti ve ofis araç gereçleri ile meslektaşlarımıza hazır ofis sunuyoruz. Bu projemizle, mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza büyük ölçüde destek oluyoruz. Meslektaşlarımızın geleceğine yapacağımız her bir yatırım, en büyük mutluluğumuz, en büyük gururumuzdur. Meslektaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. ” diye konuştu.
Avukatlık ofislerinden faydalanmak için imzaları atan avukatlar, “Her geçen gün kazanç kapısı daralan Avukatlık mesleğinde, meslektaşlarına destek olan bu örnek bir projeyi hayata geçiren Baro Başkanımız Av. Ali Er’e teşekkür ediyoruz” dedi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti