MHP Mersin İl Başkanı Gölgeli'den Açıklama

''Ankara Ülkücü Hareket’e dar geldi...''

26 Mart 2018 Pazartesi, 18:18
MHP Mersin İl Başkanı Gölgeli'den Açıklama
-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, 18 Mart’ta ‘Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka’ parolasıyla gerçekleşen kurultayda ortaya serilen coşkuyu 103 yıl önce kazanılan Çanakkale Zaferi’ne benzetti. Gölgeli, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye bağlılığını göstermek üzere bin araçlık konvoyla Ankara’ya giden Mersin teşkilatına da teşekkürlerini ileterek kurultayı tarihi bir gün olarak nitelendirdi.
 
Dosta güven, düşmana korku verdi
 
MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 18 Mart’ta gerçekleşen ‘Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka’ olağan kurultayı ile ilgili yaptığı değerlendirmede çarpıcı ifadelere yer verirken, yoğun katılım ile Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye destek veren 100 bini aşkın partiliye teşekkür etti. MHP’yi “Türk Milletinin hürriyet sigortası, yıkılmayan kalesi, kutlu davamızın siyasi arenadaki temsilcisi, Türk Dünyasının umudu” olarak adlandıran Gölgeli, “Milliyetçi Hareket Partimiz 18 Mart 2018 tarihinde 12’nci Olağan Kurultayını gerçekleştirmiş bulunmaktadır. Türkiye'nin ve Türk dünyasının bir araya geldiği kurultayımız, muazzam bir kucaklaşmaya sahne olmuş, gerek içeriği, gerekse katılımının yoğunluğuyla tarihi bir gün olarak hafızalara kazınmıştır. Tüm badireleri atlatarak, engelleri aşarak, barajları yıkarak bugünlere gelen Ülkücü Hareket;
Türk milleti üzerinde, haçlı ittifakının figüranlığına soyunarak kirli emeller güdenlere karşı; sarsılmaz imanı ve bükülmez bileği ile zırh gibi duran yarım asırlık çınardır. Vatan ve millet sevdalıları; Çanakkale Zaferinin 103’üncü yıl dönümünde eşine az rastlanır bir coşku ile 100 bini aşkın bir katılımla ‘Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka’ duruşunu, dosta güven düşmana korku salarak sloganlaştırmış ve Bilge lider Devlet Bahçeli önderliğinde haykırmıştır” dedi.
 
103 Yıl önceki ruhla, Çanakkale’ye koşar gibi
 
Ülkücülerin 103 yıl önce Çanakkale’ye koştuğu gibi ülkücü hareketin Ankara’ya koştuğunu anlatan Gölgeli, “Ecdadımız, 18 Mart 1915'te Çanakkale'ye nasıl koştuysa, aynı ruh, aynı disiplin, aynı ilklerden beslenen ahlak çerçevesinde Ülkücüler de Ankara’ya akmıştır. Mersin’deki Milliyetçi Hareket sevdalıları ve ülkücüler de aynı azim ve kararlıkla, aynı gayret, aynı fedakârlıkla; ülkenin bekası için, şühedaya vefa için Ankara'ya koşmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Teşkilatı olarak, 150'si otobüs olmak üzere binin üzerinde araçla kongremize katılmıştır. Yüz binleri aşan ülkücü kadronun heyecanı ve coşkusu, Ankara Spor Salonu’na sığmamış, sokaklara taşmıştır. Koca başkent, Türk milliyetçilerine dar gelmiştir. Aylardır “MHP Bitti” diyerek karalama tezviratı yapan medyaya, ipi başkalarının elinde olan güruha karşı; fersah fersah büyüdüğümüzü göstermiştir. Cenabı Allah’ın izni ile oyunlar bozulmuştur. Gönül seferberliğimizin sonucu yürekler birleşmiştir. Bundan 103 sene evvel, destan yazan ecdadın torunları, bugün yine aynı iman ile varlığını idame ettirme konusunda kararlıdır. Bu inanmışlık ve fedakarlık Mersin’de 13 ilçe ve Büyükşehir’de en iddialı kurumun Milliyetçi Hareket Partisi olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya koymaktadır. Herkes bilsin ki; Ülkücü Hareket yıkılmaz kaledir. Ulu Önderimiz Atatürk neye inandıysa, neyi düşündüyse, neyin mücadelesini verdiyse, 21’inci Yüzyılın Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli de aynı gayreti ve aynı mücadeleyi vermektedir. Ülkücü Hareket var oldukça, Türk devleti parçalanmayacak, Türk milleti bölünmeyecektir. Yıkılmaz kale, sarsılmaz iman, bükülmez bilek; Türk Milliyetçiliğidir, Milliyetçi Hareket Partisidir” sözlerine yer verdi.
 
Gölgeli’den birliktelik teşekkürü
 
‘Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka’ temasıyla yapılan Milliyetçi Hareket Partisi 12’nci Olağan Büyük Kurultayı’na aylar önceden hazırlık yapan, il ve ilçe teşkilatlarına, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Teşkilatlarına, Belediye Başkanlarına, Belediye Meclis Üyelerine, sivil toplum kuruluşları il başkan ve temsilcilerine, Ülkücü organizasyonun her hangi bir yerinde yer tutan Ülküdaşlarına; fedakâr gayretlerinden dolayı teşekkürlerini dile getiren İl Başkanı Gölgeli, “Kurultayımıza yansıyan o asil ruhun asıl sahipleri olan Çanakkale Deniz Zaferi’nin şehitlerini, Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Çakıroğlu’na tüm Ülkücü şehitlerimizi ve bu gün devletimizin bekası için kahramanca savaşan tüm askerlerimizi ve şehitlerimizi saygıyla ve şükranla anıyorum” sözleriyle ebediyete intikal eden kahramanlara şükranlarını iletti.
 
Kızıl Elma yolunda emin adımlarla…
 
Gölgeli, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:
“Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde, çağa Türk'ün mührünün vurulması adına mihenk taşı olan bu kurultay, Türk milletine güven vermekte, cesaret aşılamaktadır. Geleceğin Lider Ülke Türkiye’si için, Türk Dünyası’nın birliği için, Kızıl Elma yolunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Tüm iftiraları, karalama kampanyalarını, sinsice hazırlanmış planları bozarak; Ülkücü Hareket’e vurulmak istenen esaret zincirini kıran Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli; Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanıdır. Milliyetçi Hareket Partisi milli duruşun simgesidir. ​Milliyetçi Hareket Partisi şühedaya vefanın adresidir. Milliyetçi Hareket Partisi millete bekanın adresidir. Nihai olarak Partimizin 12’nci Olağan Kurultayı’nın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, şehrimizden, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kuruluna seçilen Kürşat Türker Ercan’a ve Merkez Yönetim Kuruluna seçilen İl Kadın Kolları Başkanımız Dilek Uslu Var hanıma başarılar diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Teşkilatı, her zaman ve her şartta, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde ve yolunda olmaya, azimle, kararlılıkla devam edecektir. ​Ne Mutlu Türküm Diyene”
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”