Mersin Büyükşehir Belediyesi, 16. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Yerini Aldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 16.’sı gerçekleştirilen ve her yıl dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren TTI İzmir ‘Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde yerini aldı.

08 Aralık 2022 Perşembe, 15:19
Mersin Büyükşehir Belediyesi, 16. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Yerini Aldı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
8-10 Aralık tarihleri arasında yapılacak fuarda Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in tarihi, turistik ve gastronomik güzelliklerini katılımcılara tanıtacak.

Fuarizmir’de, ulusal ve uluslararası binlerce katılımcıyı ağırlayacak olan fuar, dans gösterileri, koro performansları ve açılış konuşmaları ile başladı. Fuarda 3 gün boyunca turizmin her alanına hitap eden atölye çalışmaları, seminerler, sergi, sempozyum, ülke sunumları olacak.

Mersin’in güzellikleri İzmir’e taşındı

Türkiye genelinde düzenlenen fuarlara katılım sağlayarak Mersin’i tanıtan Mersin Büyükşehir Belediyesi, 16. Travel Turkey İzmir fuarına tasarım standı ile katılım sağladı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yer aldığı Mersin standında Mersin’e ait güzellikler katılımcılarla paylaşılıyor. Mersin’i tanıtan video ve görsellerin olduğu Görsel Deneyim Alanı’nda Mersin tanıtılırken, tarihi ve turistik yerlerin sanal gerçeklik gözlüğü ile tanıtıldığı VR Mersin projesi sayesinde de katılımcılar Mersin’de sanal tur yapma imkanına sahip olacak.

Fuarda ayrıca Mersin’e özgü tatların ve hediyelik eşyalar da yer alırken, Mersin Kent Merkezi ve Tarsus ilçesini kapsayan tanıtım kitapçıkları ve Mersin’e ait illüstratif turizm haritası da ziyaretçilere sunuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti