Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı 1. Birleşimi’nin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Meclis Üyeleri iftarda buluştu.

14 Mayıs 2019 Salı, 22:41
G: 14.05.2019 - 22:44
Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
-

BAŞKAN SEÇER MECLİS ÜYELERİ İLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Seçer,“Önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süre var. Hep birlikte Mersin’i konuşacağız, Mersin’in sorunlarını çözmek için tartışacağız. Zaman gelecek farklı fikirler ortaya koyacağız, gerileceğiz. Ama bu tartışmalar bittikten sonra yine el ele, kol kola ortak payda Mersin, ortak payda Türkiye bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye’ye örnek olacak şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
İftar yemeğine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Alican Özbayrak ve çok sayıda meclis üyesi katıldı.
Seçer: “Bu tip beraberlikler geleceğe dair alt yapı oluşturmada önemli rol oynar”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında, böylesi özel ve mübarek günlerde dostlukların pekiştirilmesinin önemine vurgu yaparak, “Bu mübarek günde, Ramazan-ı Şerif’te bu tip beraberlikler geleceğe dair bir alt yapı oluşturmada, dostluklarımızın pekişmesinde önemli rol oynuyor” dedi.
“Ortak payda Mersin, ortak payda Türkiye bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz”
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2019 Yılı Mayıs Ayı Toplantısı 1. Birleşimi'nde, karşılıklı diyalog içerisinde aşılmayacak hiçbir sorunun olmadığını gördüklerini ve mecliste çok güzel bir birlik, beraberlik örneği sergilediklerini vurgulayan Başkan Seçer, “Bazı işleri suhuletle konuştuğumuz zaman çok da güzel sonuçlara erişebileceğimizin işareti olan bir meclis toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıdan sonra kamuoyundan aldığım tepkiler beni son derece mutlu etti. İnsanların böyle görüntülere, böyle tablolara hasret kaldığını gözlemliyoruz. Önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süre var. Beraber olacağız, birlikte Mersin’i konuşacağız, Mersin’in sorunlarını çözmek için tartışacağız. Zaman gelecek farklı fikirler ortaya koyacağız. Gerileceğiz, birbirimize öfkeleneceğiz, kızacağız ama sonuç itibariyle bu tartışmalar bittikten sonra yine de el ele, kol kola ortak payda Mersin, ortak paydamız Türkiye bilinciyle yine çalışmalarımıza devam edeceğiz. Demokrasi dediğimiz de tam olarak budur. Bunu inşallah güzel bir şekilde, Türkiye’ye örnek olacak şekilde, bundan sonra ki çalışmalarımızı da sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
“Ankara’dan esen rüzgârlar zaman zaman bizi olumsuz etkilese de, bunu en alt seviyede tutmamız gerekiyor”
Başkan Seçer, Türkiye’nin siyasi ikliminde zaman zaman sert rüzgârlar estiğinden ve bu olumsuz etkileşimin en alt seviyede tutulmasının gerekliliğine dikkat çekerek “Önemli bir süreçten geçtiğimizin hepimiz farkındayız. Türkiye’de de siyasi iklim zaman zaman sert oluyor. Sert rüzgârlar esiyor. Önemli tartışmalara şahitlik ediyoruz. Elbette her birimizin bir siyasi partisi, bir siyasi görüşü var. Ankara’dan esen rüzgârlar zaman zaman bizi olumsuz etkileyebilir ama bu etkileşimi en alt seviyede tutmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun hem bizim için, hem şehrimiz için çok daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Türkiye’nin zaman kaybına ihtiyacı yok, lüksü yok, tahammülü yok. Mersin’in de öyle” diye konuştu.
“Birbirimize inancımız da, güvenimiz de tam”
Büyükşehir’de var olan sıkıntıların ilçe belediyelerinde de var olduğunu, fakat bunları aşabilecek güce, bilgi birikimine ve enerjiye sahip olduklarını ifade eden Seçer, “Büyükşehir’de gördüğünüz sıkıntılı tablo, ilçe belediyelerinde de var. Maddi anlamda, yönetim anlayışı, bugüne kadar yapılan tahribatlar, ekonomik sıkıntı, birçok alanda önemli sıkıntılar yaşıyoruz. Bunları aşarız. Bunları aşacak güçte ve bilgi birikimindeyiz. Bunun için de açıkçası ben moralimi bozmuyorum. Şevkimi kırmıyorum. Enerjimiz de iyi, birikimimiz de iyi. Birbirimize inancımız da, güvenimiz de tam. Hep beraber bu zorlukları aşacağımızı düşünüyorum. İnşallah daha nice beraberliklerde güzel zamanlar geçiririz” ifadesini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti