Mersin Büyükşehir’den Salon Sporlarına Destek

Göreve geldiği günden bu yana spora ve sporcuya verdiği desteklerle Mersin’in spor şehri kimliği kazanmasını sağlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, düzenlenen törenle salon sporları yapan amatör spor kulüplerine malzeme yardımı gerçekleştirdi.

20 Mart 2019 Çarşamba, 11:59
Mersin Büyükşehir’den Salon Sporlarına Destek
-

Törende, salon sporlarında 18 farklı branşta faaliyet gösteren toplam 102 amatör spor kulübüne, 300 bin TL değerinde malzeme yardımı yapıldı.
Spor Kompleksi’nde düzenlenen Amatör Spor Kulüpleri Salon Sporları 1. Etap Malzeme Dağıtım Töreni’ne, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, amatör spor kulübü temsilcileri ve sporcular katıldı.
Başkan Kocamaz, “Tüm spor dallarına destek verdik, vermeye de devam ediyoruz”
Törende konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus’ta başlattıkları amatör spora destek serüvenlerini Mersin genelinde de sürdürdüklerini ifade etti. Spora verdikleri desteğin yalnızca amatör spor kulüplerine yardımla sınırlı kalmadığını sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Kentimize bir spor kenti kimliği kavuşturma amacı ile tüm spor dallarına destek verdik, vermeye de devam ediyoruz. Uluslararası Mersin Maratonu, Tour of Mersin, 10.000 Metre Avrupa Şampiyonası ve Plaj Voleybol Dünya Turu 3 Yıldızlı Mersin Etabına ev sahipliği yaptık. Altın Kemerli Cumhuriyet Yağlı Güreşleri ve Geleneksel Karakucak Güreşleri gibi etkinlikler ile Mersin'de sportif etkinliklere imza atarken, açtığımız spor kursları ile 15 branşta spor hizmeti sunarak, 46 bin 410 kişiye ulaştık. Gençlik ve Doğa Kamplarımızda bin 302 kişiyi doğayla buluşturduk. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak amatör spor kulüplerimizin her zaman yanında olduk. Bugün de Amatör Spor Kulüpleri Salon Sporlarına destek vereceğiz. Daha evvel açık alanda müsabaka yapan kulüplerimize malzeme yardımı yapmıştık. Bugün de salon sporlarımız için Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş Bey’in talepleri doğrultusunda malzeme desteği yapacağız. Ben bu desteklerin artarak devam edeceğini temenni ediyorum. Bu malzemeler öncelikle sporcularımıza, spor kulüplerimize ve spor camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Büyükşehir’den amatör spor kulüplerine toplam 2 milyon 088 bin 700 TL yardım
Çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yaparak gelecekte ülkemizi temsil edecek ve başarı elde edecek şekilde yetişmesini hedefleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in spor alanında daha iyi noktalara gelmesinde en önemli adım olan amatör spor kulüplerine hak ettiği desteği vermeyi sürdürüyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, spor kulüplerine verdiği destek kapsamında 2014-2019 yılları arasında toplam 459 kulübe 1.390 TL’ye tekâmül eden malzeme yardımı, 2015-2019 yılları arasında toplam 305 kulübe lisans çıkarmaları için 698 bin 700 TL nakdi yardım gerçekleştirdi. Toplamda amatör spor kulüplerine 2 milyon 088 bin 700 TL yardım yapıldı.
Mersin Büyükşehir’den Salon Sporlarına Destek
Mersin Büyükşehir’den Salon Sporlarına Destek

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”