Mersin Erdemli Belediyesi, Kentin İhtiyacı Olan Yatırım ve Projelerini Bir Bir Hayata Geçiriyor

Sıfır rakımdan Torosların zirvesine kadar hayatın her anında vatandaşlara hizmet götürmenin gayretinden olan Mersin Erdemli Belediyesi, kentin ihtiyacı olan yatırım ve projelerini bir bir hayata geçiriyor.

30 Ekim 2022 Pazar, 13:27
Mersin Erdemli Belediyesi, Kentin İhtiyacı Olan Yatırım ve Projelerini Bir Bir Hayata Geçiriyor
-

Erdemli’de turistlerin ve vatandaşın ihtiyacını karşılayacak, Erdemli Belediyesi Turizm Karşılama Merkezi ETKAM’ın yapımına başladı.

Yapımına başlanılan Turizm Karşılama Merkezi sayesinde Erdemli turizminin ihtiyaçları karşılanmasının yanı sıra proje sayesinde gelen yolcular kurumsal bir merkezde ağırlanmış olacak.

2080 metrekarelik alana yapımı başlanan projede yolcu indirme bindirme peronları, bilet satış ofisi, yöresel ürünleri satış noktaları, kafeterya, yemekhane, dinlenme alanları ve halkla iletişim ofisi yer alacak.
Hayata geçen proje sayesinde Erdemli’nin turizm değeri artacak, ayrıca UNESCO geçici miras listesinde birçok eserin bulunduğu ve mavi bayraklı plajları ile bölgenin cazibe merkezi olan Erdemli ’nin eksikliği giderilmiş oldu.

Erdemli ’ye üreten, üretilene artı değer katan projelere tüm hızıyla devam edileceğini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu “ Erdemlimiz hızla gelişen hızla büyüyen bir konumda. Yerli ve yabancı turistlerin de akın ettiği bir kent hüviyetinde olduğu için burada gelen yolcularımızın rahatça, inmelerini, binmelerini sağlayacak, gelen otobüslerimizin rahatça konuşlanmasını sağlayacak, Turizm Karşılama Merkezi’ni inşallah Ocak ayına kadar tamamlamış olacağız. Bu da Erdemlimize yerli ve yabancı yolcularımız için büyük bir kolaylık olacak. Aynı zamanda burada gelen yerli ve yabancı turistlerimizin alışveriş yapmalarını sağlayabilecek, onların dinlenmelerini sağlayabilecek, onların yöresel ürünlerini, alışverişi sağlayabilecek fiziki mekânlar oluşturacağız. Bundan sonra Erdemlimizde hem yolcularımızın hem de otobüs firmalarının rahat bir şekilde yolcularını taşıyabilecekleri, indirecekleri, bindirecekleri bir yer, Turizm Karşılama Merkezimiz Erdemlimiz için hayırlı olsun diyoruz” diye konuştu.

Öte yandan proje Ocak ayına kadar tamamlanmış olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Erdemli Halkı
06:31
2 Kasım 2022 Çarşamba
Seçimi bekliyoruz.
46.221.161.232
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”