Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’den Tarsus Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Tarsus Gazeteciler Cemiyetini ziayret ederek, Tarsus’ta güvenlik önlemlerinin artırılması yönünde yeni çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

24 Ekim 2019 Perşembe, 15:05
G: 24.10.2019 - 16:04
Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’den Tarsus Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret
-

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim ve yönetim kurulu üyeleri, Cemal Dolaşmaz, Aygül Tunç İlhan, Mehmet Doğrugider ve Timuçin Bağcı ile bir araya gelen Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine personel takviyesi yaparak, kadroyu daha güçlü hale getirdiklerini söyledi.
TARSUS’A, ÖZEL HAREKET TİM’İ GELDİ
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerini ziyareti sırasında konuşan Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, “Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine ‘Özel Harekat Tim’inin göreve başladığını söyledi.
Bilindiği üzere; Polis Özel Harekat Dairesi Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün; banka soygunu ve terör eylemlerine müdahale, rehine kurtarma gibi olağanüstü durumlar ve baskınlar için özel taktik ve silahlar kullanan bir operasyon birimidir” şeklinde konuştu.
TARSUS SON DERECE ÖNEMLİ BİR ŞEHİR
Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, bölge halkının huzur ve güveninin sağlanması noktasında emniyet teşkilatı bünyesinde yer alan tüm kolluk kuvvetlerinin özverili çalışmaları sayesinde vatandaşın büyük beğenisini kazandıklarını ziyareti sırasında dile getirdi.
Tarsus’u son derece önemsediklerinin altını çizen Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, “Tarsus taşıdığı tüm değerler ile bölgemizde ve ülkemizde önemli yerini almış bir şehirdir.
Emniyet Teşkilatı olarak şehrimize personel takviyelerimizi gerçekleştirdik. Kadromuzu daha güçlü hale getirdik” diye konuştu.
Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Tarsus Gazeteciler Cemiyet Başkanı Emre Geçim, kendisine teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin'de Büyükşehir Belediyesi, Gençlerin Kariyer Yolculuklarında Onları İleri Taşımaya Devam Ediyor
Mersin'de "Köy Bizim Şenlik Bizim"Le Her Köy Eğlenceye ve Müziğe Doyuyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi Aşhanesi’nde Bolluk ve Bereket İçin Kaynayan Aşureler Mersinlilere Dağıtıldı
Cimcime Teyze 74 Yaşında Vefat Etti
Başkan Vahap Seçer, CHP Mersin Kadın Kolları İl Kongresi’ne Katıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Duyurdu: "Havalimanımız 10 Ağustos’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Tarafından Hizmete Açılacak"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın Eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi, Gül Çocuk Evinde Düzenlenen "Aşure Günü" Etkinliğine Katıldı
Uzun Yıllar Sonra Mersin Tarsus'ta Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası Başlıyor
Duvar Boyama Etkinliği İle Çocuklar Mersin'de RengÂrenk ve Eğlenceli Bir Gün Geçirdi
Mersin Büyükşehir Voleybol Kursu İle Minikler Hem Spor Yapıyor Hem Sosyalleşiyor