Mersin Polisi Kanun Kaçakçılarına ve Suç Faillerine Geçit Vermiyor

Mersin Emniyeti huzur ve güvenliğin devamı için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

07 Temmuz 2018 Cumartesi, 11:00
Mersin Polisi Kanun Kaçakçılarına ve Suç Faillerine Geçit Vermiyor
-

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünce gönderilen basın bülteninde yapılan çalışmalara dair basın bildirimi ise şu şekilde;
Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlileri olarak 25/06/2018 – 02/07/2018 tarihleri arasında yapılan çalışmalar kapsamında;
1- Suriye uyruklu Y.K.N. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 2530 paket, A.E. isimli şahıstan ise 4672 paket, olmak üzere toplamda 7202 paket gümrük kaçağı, bandrolsüz sigara ele geçirilmiş, şahıslar ve ele geçen malzemeler gerekli işlemlerin yapılabilmesi için KOM Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
2- M.İ. isimli şüphelinin ikametinde yapılan aramada; Baretta marka 9mm ruhsatsız tabanca, 6 adet muhtelif markalarda şarjör, 506 adet 9*19mm, 14 adet 7,65mm, 86 adet AK47 fişeği olmak üzere toplamda 606 adet değişik çaplarda dolu fişek ile 1 adet Balistik İç Yelek ele geçirilmiş, şahıs ve ele geçen malzemeler gerekli işlemlerin yapılabilmesi için KOM Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
3- İlçemiz Yeni Mahalle Fasih Kayabalı Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde halk sağlığına zararlı üretim yapıldığı bilgilerinin alınması üzerine Zabıta ve İlçe Tarım ekipleri ile koordineli olarak, alınan arama kararına istinaden yapılan çalışmada M.G. isimli şahsa ait işyerinden 615 kilogram sakatat, 372 kilogram sucuk ve 8 ayrı firmaya ait toplamda 10303 adet sahte olduğu düşünülen etiket ele geçirildi, şüpheli şahıs gerekli işlemler için T.S.O. Mağazalar Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.
4- Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Etme, Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Girme ve Orada Kalma, Resmi Belgede Sahtecilik, Yaralama ve Borçlunun Ödeme Şartını İhlal, Suç Üstlenme, Tehdit suçlarından olmak üzere farklı suçlardan aranan toplamda 16 şüpheli yakalanarak gerekli işlemlerin yapılabilmesi için ilgili birimlere teslim edildi.
5- T.S.O. Mağazalar Polis Merkezi Amirliğince Kişilerin Huzur ve Sükûnunu Bozma, Ailenin Korunması, Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamında verilen tedbir kararına aykırılık, Taksirle Yaralama, Güveni Kötüye Kullanma, Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi suçlarından olmak üzere farklı suçlardan aranan toplamda 3 şüpheli yakalanarak gerekli işlemlerin yapılabilmesi için ilgili birimlere teslim edildi. Ayrıca; çalıntı olarak aranan elektrikli bisiklet, M.S. ve B.A. şüphelileri ile birlikte, yine çalıntı olarak aranan bisiklet B.B. şüphelisi ile birlikte yakalandı.
Mersin Polis Teşkilatı halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız sürekli devam edecektir.
Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Mersin Polisi Kanun Kaçakçılarına ve Suç Faillerine Geçit Vermiyor
Mersin Polisi Kanun Kaçakçılarına ve Suç Faillerine Geçit Vermiyor
Mersin Polisi Kanun Kaçakçılarına ve Suç Faillerine Geçit Vermiyor

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı