Mersin Silifke Belediye Başkanı Dr. Turgut, “Teşekkürler Gazi Mahallesi Teşekkürler halkımız…”

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Silifke Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut’un Gazi Mahallesi Seçim Ofisi'nin açılışı mitinge dönüştü.

15 Mart 2019 Cuma, 11:56
Mersin Silifke Belediye Başkanı Dr. Turgut, “Teşekkürler Gazi Mahallesi Teşekkürler halkımız…”
-

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Gazi Mahallesi seçim ofisi açılışını gerçekleştiren Başkan Turgut, elinde Cumhuriyet Halk Partisi ve Türk bayraklarıyla alanı dolduran coşkulu bir kalabalık tarafından, havai fişek ve meşale gösterileriylekarşılandı.
'Herkesi Kucaklayarak, Gönülleri Kazanarak Geliyoruz'
Açılışta konuşan Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, "2014 yılında burada olağanüstü bir kalabalıkla seçim ofisi açılışımızı yapmıştık. O zaman da bize sahip çıktınız ve Silifke’de en çok oy farkı yaptığımız mahallelerimizden biride Gazi Mahallesi olmuştu. Şimdi de görüyorum ki muhteşem bir coşkuyla ve ilgiyle bizleri karşılıyorsunuz. Sizlere her zaman hizmet etmekten, sizlerle her zaman bir arada olmaktan gurur duyuyorum. Biz tabii ki Silifke’de ve tüm mahallerimizde iyi işler yapmak için yola çıktık. 2014 yılından buyana kent merkezimiz ve 88 mahallemize imkânlarımız ölçüsünde birçok yenilik ve hizmet kazandırdık.
Gazi Mahallemizde de güzel hizmetler yaptık yapmaya da devam ediyoruz. İlçemiz alan olarak geniş bir konuma sahip. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir ve ilçe belediyesinin ayrı ayrı görevleri var. Silifke Belediyesi olarak üzerimize düşen bir görevi ve sorumluluğu tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde muhtarlarımız, esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyor, onların talep ve sıkıntılarına çözümler üretiyoruz.
Görev yaptığımız 5 yıllık süre zarfında birçok eksiğimizi tamamladık. İkinci dönemde inşallah daha güzel daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizi de alarak Silifke’mizi daha yaşanılır, daha modern bir kent haline getireceğiz’ dedi.
CHP İlÇE BAŞKANI SUNGUR’DAN GAZİ MAHALLESİ SAKİNLERİNE TEŞEKKÜR
CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur yaptığı konuşmasında, "Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin hizmet verdiği ilçelerde modern kentler kurduk ve insanların ötekileştirilmediği bir anlayışı hâkim kıldık. Biz Büyükşehir Belediyesi'nide alarak bu güzel kentimizde vatandaşlarımızın modern hizmet aldığı, huzur içinde yaşadığı, birbirine kinle, nefretle değil sevgi ve saygı ile bakabildiği yönetimleri oluşturmak istiyoruz. Bunun için Silifke’de ve Büyükşehir'de hepinizin desteğini bekliyoruz. Destekleri için tüm Gazi Mahallesi halkımıza teşekkür ediyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”