Mersin Toroslar'da Kurulan Ramazan Panayırı, Geçmiş Ramazanları Aratmıyor

Ramazan ayı süresince her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, bu kez de Arpaçsakarlar ve Gözne Mahallesi sakinleriyle buluştu.

01 Haziran 2019 Cumartesi, 15:28
Mersin Toroslar'da Kurulan Ramazan Panayırı, Geçmiş Ramazanları Aratmıyor
-

Toroslar’ın Ramazan Panayırı yoğun ilgi görüyor. İlahilerin okunup, sema gösterilerinin yapıldığı panayırda Ramazan iklimine uygun olarak düzenlenen etkinlikler geçmiş ramazanları aratmadı. Ramazan panayırında tasavvuf müziğinden, Karagöz-Hacivat, meddah ve tahta bacak gösterilerine kadar birçok etkinlik düzenlenerek 7’den 70’e herkesin dolu dolu bir ramazan geçirmesi sağlandı.
Ramazan panayırına katılan mahalle sakinleri ise Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek iyi dileklerde bulundu.
Yaşlıların elini öperek hayır dualarını alan Başkan Yılmaz, kurulan panayırda çocuklarla da yakından ilgilenerek, eğlencelerine ortak oldu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, isteyen herkesle de fotoğraf çekilip sohbet etme imkânı da buldu.
Vatandaşın sevgi ve ilgi göstermesinden memnun olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, mübarek Ramazan ayı sonrasında da sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam edeceğini söyledi.
Bu gibi etkinlikler düzenleyerek vatandaşla bir araya gelmeye devam edeceğinin de altını çizen Başkan Yılmaz, “Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik ayıdır. Ramazan ayının manevi atmosferini her gün farklı bir mahallemizde düzenlediğimiz iftar sofrası ve Ramazan panayırımızda en yoğun bir şekilde hissettik. Birlik ve beraberliğimizin doruğa çıktığı bu etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerime en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutlarım” diye konuştu.
Başkan Yılmaz, Gözne Mahallesi’nde Gözne’yi Sevenler Derneği ile birlikte gerçekleştirdikleri iftar programına katkı sunan Dernek Başkanı Hayrettin Zengin’e ve yönetimine, Mahalle Muhtarı Şevket Taşkın ile iftar yemeklerini hazırlayan mahalle sakinlerine teşekkür etti. Emeği geçenlere plaket takdimi de yapılırken, Başkan Yılmaz, vatandaşlar arasında el birliğiyle yapılan iftarların ayrı bir değer taşıdığına dikkat çekerek; “Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik içinde, güç birliğiyle yapamayacağımız, başaramayacağımız proje yok. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”