Mersin Toroslar’ın Yolları Asfaltlanıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Toroslar İlçesi’nin kırsal kesimlerinde yer alan mahallelerde asfalt, yol, yapım, bakım, onarım ve genişletme çalışmaları yapıyor. Çalışmalar ile Toroslar İlçesi’nin diğer ilçeler ile bağlantısını sağlayan yollar ile kışın yoğun yağışlar nedeniyle tahrip olan yollar düzeltiliyor.

26 Ağustos 2019 Pazartesi, 13:15
Mersin Toroslar’ın Yolları Asfaltlanıyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde aynı anda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını, Toroslar İlçesi’nde de tüm hızıyla sürdürüyor. Yaz aylarında vatandaşlar tarafından yayla olarak kullanılan kırsal mahallelerde asfaltlama çalışmalarını hummalı bir şekilde yapan Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp, yolları hizmete açıyor.
Kış aylarında yoğun yağışlar nedeniyle tahrip olan Toroslar İlçesi ile Yenişehir İlçesi’nin kırsal mahallelerinin birbirine bağlanmasını sağlayan Çavak, Hamzabeyli ve Işıktepe grup yolunda 2. kat sathi asfalt kaplama gerçekleştirildi. 4 kilometre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki yolda 2 kombi, 1 distribütör 1 silindir ve 1 loder ile sürdürülen çalışmalar kısa bir sürede tamamlandı.
Çalışmalardan dolayı Başkan Seçer’e teşekkür
Grup yolunun Hamzabeyli Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bölümünde yapılan çalışmaları değerlendiren Hamzabeyli Muhtarı Sencer Erdoğan, mahallelerinde bulunan yolun arızalı ve bozuk olduğunu ifade ederek, yolun yapılmasından dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti. Grup yolunun Toroslar İlçesi ile Yenişehir İlçesi arasında tek bağlantı yolu olduğuna dikkat çeken Muhtar Erdoğan, asfalt hizmetlerinin kesintisiz olarak sürdürüleceğine inandığını söyledi.
Toroslar’ın yolu artık daha geniş
Yine Toroslar İlçesi sınırlarında bulunan Kayrakkeşli ile Yüksekoluk Yaylası arasında bulunan bağlantı yolunda 1 kazıcı yükleyici kepçe, 1 silindir, 1 arazöz, 1 loder, 1 greyder,1 excavatör ile sürdürülen yol genişletme, serme, sulama ve sıkıştırma çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların tamamlanması halinde Toros Dağları’nın doruk noktalarına ulaşım daha kolay hale gelecek. 15 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunda yol genişletme çalışmalarının yanı sıra 5 kilometrelik alanda da 2. kat sathi kaplama asfalt çalışması yapılıyor.
Bağlantı yollarının asfaltlama ve sathi kaplama çalışmalarının yanı sıra Toroslar İlçesi sınırlarında yer alan Çavak-Hamzabeyli-Işıktepe bağlantı yolu için 6 kamyon ile taş ocağından asfalt mıcır (12,5-19 mm) nakli çalışması devam ederken, Alanyalı Mahallesi’nde ise 1 dozer, 1 excavatör, 1 kamyon, 1 loder ve 1 greyder ile yol bakım, onarım ve genişletme çalışmaları sürdürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”