Mersin'de Bagaj Cinayetinde Zanlılara Müebbet İstendi

Silifke'de bagaj cinayeti zanlıları karı-kocaya müebbet hapis istendi.

09 Şubat 2017 Perşembe, 11:46
Mersin'de Bagaj Cinayetinde Zanlılara Müebbet İstendi
-

Alınan bilgilere göre, Erdemli İlçesi'ne bağlı Tömük Mahallesi'nde 29 Ekim 2016'da Şahin Tut, kendisine şantaj yaptığını idda ettiği, Ali Özcan ile karşılaştı.Burada szlü şekilde tartışan ikili, Şahin Tut'un iddiasına göre, Özcan'ın kendsine hakaret etmesi üzerine Tut, aracında bulunan tüfeğin dipçiğiyle Özcan'ın başına vurup, bayılttıktan sonra, Özcan'ın otomobilin bajaına koyup Silifke'ye gitti. Eşini işyerinde alan Tut, yolda kendine gelen Ali Özcan'ı gürültü yapınca petrol istasyonunda av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Güvenlik güçlerinin yaptığı aramada Özcan'ın cesedinin otomobilin bagajında bulounmasının ardından karı-koca gözaltına alındı.

Tutuklanan Tut çifti hakkında ömür boyu hapis cezası istenirken, Şahin Tut ifadesinde, Ali Özcan ve Ömer C.'nin eşinin içeceğine uyku ilacı atarak cinsel saldırıda bulunduklarını, cinsel içerikli fotoğraflarını çektikleri bu fotoğrafları kullanarak kendilerine şantaj yapıp 15 bin TL ve iki daireyi ellerinden aldıklarını öne sürdü.

Şahin Tut, "Bu konuda eşimin açtığı dava sürüyor. Bu davadan vazgeçmesi için eşimi sürekli tehdit ediyordu. Bu olaylar yüzünden moralim çok bozuktu, yolda Ali'yi görünce aramızda tartışma çıktı. Bu sırada bana, 'Avradına sahip çıksaydın pe....k' diye hakaret etti. Tüfeğin dipçiğiyle kafasına vurunca bayıldıktan sonra bagaja koydum. Eşimi de iş yerinden yüzleştirmek için aldım. Bagajda aşırı ses yapınca Kızkalesi'nde üzerine ateş ettim. Daha sonra gittiğimiz petrol istasyonunda levye ile bagajı açıp kaçmaya çalışınca eşimin araçtan getirdiği tüfekle üzerine ateş ettim" dedi.

Zeynep Tut ise olay günü eşinin kendisini iş yerinden aldığını araca binince Ali Özcan'ın bagajda olduğunu öğrendiğini ve eşinin kendisine 'Bagajda Ali var yaptığının cezasını çekecek, onu korkutacağım bir daha bize bulaşmayacak, ikinizi de yüzleştireceğim' dedi. Benzin almak için istasyonda dururken, Ali bagajı açıp kaçmaya başlayınca eşimin isteği üzerine av tüfeğini verdim. Av tüfeğini de Ali Özcan'ın bize saldırmasını engellemek için verdim" diye ifade verdi.

Savcılığın iddianamesini hazırlamasının ardından, Şahin Tut ve eşi Zeynep Tut müebbet hapis cezası ile dava açılırken, dava Silifke 1. Ağır Ceza Mahkemsinde görülecek.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı