Mersin'de CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarının Açılışı Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, mobilya sektörüne yön veren ve Türk mobilya sektörünü Mersin’de bir araya getiren CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı’nın açılışına katıldı.

20 Nisan 2019 Cumartesi, 15:29
Mersin'de CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarının Açılışı Yapıldı
-

Mersin Valiliği himayesinde ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle düzenlenen fuarın açılışında konuşan Başkan Seçer, “Fuarlar kente sosyal, kültürel en önemlisi de ekonomik katkı yapan çok önemli organizasyonlar. Mersin bu noktada son derece önemli bir potansiyele sahip. Biz Mersin’i daha iyi noktalara getirmek istiyoruz. Çok kısa sürede yeni fuar alanı ile ilgili çalışmalarımızı da kamuoyuna açıklayacağız. Zaten ben Mersin’de yatırıma kafayı takmış bir belediye başkanıyım” dedi.
Mersin ve çevre illerin ekonomisinin hareketlenmesinde büyük rol oynayan ve İran, Irak, Suriye, Kıbrıs, Mısır, Libya, Filistin’in yanı sıra Doğu Anadolu, İç Anadolu, Ege ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin mobilya ihtiyacını karşılayan Mersin Mobilya Fuarı bu yıl CNR EXPO Fuar Merkezinde kapılarını açtı.
Kentin mobilya sektörünün tanıtım ve pazarlanmasına önemli katkı sağlayacak olan fuara Başkan Seçer’in yanı sıra Mersin Valisi Ali İhsan Su, KKTC Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erdem, CNR Holding İcra Kurulu Başkanı Ali Bulut ve mobilya sektörünün öncü isimleri katıldı.
Başkan Seçer, “Mersin fuar konusunda son derece önemli bir potansiyele sahip”
CNR İMOB Mobilya Fuarı açılışında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Vahap Seçer, fuar organizasyonlarının Mersin ekonomisi için oldukça önemli olduğunu ve Mersin’in de fuar konusunda duayen bir şehir olduğunu ifade ederek, “Fuarlar kente sosyal, kültürel en önemlisi de ekonomik katkı yapan çok önemli organizasyonlar. Mersin bu noktada son derece önemli bir potansiyele sahip. Biz Mersin’i daha iyi noktalara getirmek istiyoruz. Ekonomi ile birçok sorunsal alanı birbiri ile ilişkili görüyorum. Kentinizin, ülkenizin ekonomisini kalkındırırsanız birçok sorunu beraberinde hallediyorsunuz. Eğer ekonominiz iyi noktalardaysa, üretiyorsanız, insan odaklı ekonomik modeller uyguluyorsanız demokrasiniz de gelişir. Onun için ne kadar demokrasi o kadar ekonomi. Mersin küçük Türkiye hüviyetinde. Birçok medeniyetlere, etnik yapılara, inanç gruplarına, kültürlere ev sahipliği yapan bir kent. Bunun getirdiği travmatik sorunlar olabiliyor. Bu sorunları da ekonomiyi güçlendirerek ve refah toplumu yaparak çözebiliriz. Bütün yollar ekonomiye çıkar. Bizim çalışmamız ve üretmemiz lazım. Çocuklarımızın çalışması için iş sahalarına ihtiyacımız var. Belediyeler istihdam kapısı olmadığı için onlara istihdam alanları oluşturmamız gerekiyor. Bunun yolu da Mersin’e yatırımcı çekmemizden geçiyor. Bütün belediye başkanları, İş dünyasının değerli temsilcileri ve en önemlisi Valimiz ile iş birliği ile yaparak Mersin’de bunları geliştireceğiz” şekline konuştu.
“Ben kafayı Mersin’de yatırıma takmış bir belediye başkanıyım”
Mersin’in yeni, modern ve ulaşım ağlarına yakın yeni bir fuar alanına ihtiyacı olduğunun altını çizen Başkan Seçer, “Daha geniş ve uluslararası organizasyonların olabileceği, kara, demir, deniz yolu ağının kesiştiği bir noktada Mersin’e yakışır bir fuar alanı olması gerekiyor. Daha önceki büyükşehir yönetimi bu konuda bir adım atmış. Kara, demir yolu ile havaalanına yakın bir yerde 75 bin m2 bir alan satın alınmış. Genişleme imkânı da var. Muazzam bir fuar projesi olabilir. Çok kısa sürede bu konuda çalışmalarımı kamuoyuna açıklayacağım. Zaten ben Mersin’de yatırıma kafayı takmış bir belediye başkanıyım. Mersin’in çalışmasını, üretmesini istiyorum. Bu anlamda da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sadece fuar organizasyonlarına yönelmeyi değil her alanda üretime katkı sunan, benim toplumumun refah seviyesini yükseltecek bütün girişimcileri havaalanında karşılayacağım. Yeter ki Mersin kalkınsın” ifadelerine yer verdi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Seçer ve protokol üyeleri fuar alanını gezerek bilgi alışverişinde bulundular.
Fuar 20-28 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor
Çukurova Bölgesi’nin en önemli mobilya fuarı olan Mersin İMOB mobilya sektörünün lider firmalarını ağırlayacak olan fuar 20-28 Nisan tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak. Katılımcı firmalar çok geniş bir ürün yelpazesi ile son teknoloji tasarımlı ürünlerini halkın beğenisine sunuyor.
10.000 metrekare alanda, 100’ün üzerinde markanın katılımıyla düzenlenen fuarda sergilenecek ürünler arasında modern, klasik, eskitme ve modüler mobilya, yatak ve yatak grupları, koltuklar, sandalyeler ve kanepeler, bebek ve genç odaları ile mobilya aksesuarları yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor