Seyit Torun’dan Başkan Seçer’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti.

20 Nisan 2019 Cumartesi, 16:22
Seyit Torun’dan Başkan Seçer’e Ziyaret
-

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ve beraberindeki heyet ile birlikte Başkan Seçer’i ziyaret eden Torun, Mersin’e baharı getirdiği için Seçer’i tebrik ederek desteklerinin süreceğini ifade ederken başarı dileklerini iletti.
Başkan Seçer, “Çok şükür seçimlerde güzel sonuçlar elde ettik”
Seçimlerde kapsayıcı, birleştirici ve bütünleştirici bir anlayışla yola çıktıklarını ve bu anlayışla devam ederek hizmet edeceklerini ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Biz bu seçimlerden zaferle çıktık. Biz CHP kitlesi olarak çok taassup içerisinde bir siyaset gütseydik başarılı olamazdık. Seçimlerden önce de söylemiştim iki kişiden birinin oyunu almak gerekiyordu. Hiçbir siyasi parti kendi seçmen tabanı ile işi götüremiyor. Biz yüzde 45’i aldık. Bizim zaten oy oranımız düşüktü. Kendi kabuğumuza çekilelim, ne halleri varsa görsünler dersek sıkıntı olurdu. Çok şükür seçimlerde güzel sonuçlar elde ettik. Şimdi bundan sonraki süreçte hem bize oy veren yüzde 45’i hem de oy vermeyen yüzde 55’lik kesimi düşünürsek bir daha ki seçimlerde kampanyalarla yorulmaya gerek yok. Zaten hizmetlerle, kapsayıcılıkla her seçimi alırsın. Hizmet verdiğinde bir sonraki seçimde seçmen kendiliğinden sana oy verir” dedi.
“3 aylık gelir-gider tablomuzu vatandaşla paylaşacağız”
Şeffaf ve adil bir belediyecilik anlayışı sergileyeceklerini özelikle ifade eden Başkan Seçer, “Bizi herkes denetleyebilir. Hiçbir şeyden korkumuz yok. Biz zaten 3 aylık gelir gider tablomuzu vatandaşımızın görebileceği şekilde yayınlayacağız. Şeffaf bir şekilde herkesin görmesini sağlayacağız. Bizim hiçbir korkumuz yok. İnsanlar ne olduğunu, bütçenin nerelere harcandığını bilsinler. Vatandaşlarımız da seçim sonuçlarından oldukça mutlu. Çünkü farkında olmadan psikolojik bir baskı altındalarmış. İnsanlar çok mutlu, sürekli gülümsüyor. Sevinçleri kursaklarında kalmayacak. Kadınlarımız, çocuklarımız ve gençlerimiz mutlu olduğunda ben de çok mutlu oluyorum. Bundan sonra örnek işler yapacağız. Bunlar cicim ayları. Esas işlerimiz bundan sonra başlıyor” şekline konuştu.
Torun, “Mersin’e bahar getirdiniz”
Seçimlerden zaferle çıkarak Mersin’in yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olan Seçer’le birlikte Mersin’e baharın geldiğini ifade eden Seyit Torun, “Mersin’e de bahar geldi.Baharı siz getirmişsiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Mersin için ve Mersinli vatandaşlar için çok güzel hizmetler vereceğinize bizim inancımız tam. Türkiye nüfusunun 41 milyonu bizim belediyelerimizin sorumluluk alanında. Türkiye’nin yarısına bizim belediyelerimiz hizmet verecek. Önümüzdeki günlerde Bütün belediye başkanlarımız ile bir toplantı yapacağız. Toplantımızda bir yol haritası ortaya koyacağız. 6 aylık dönemler içerisinde neler yaptığımızı, neler yapabileceğimizi konuşacağız. Belediyelerimizden aldığımız hizmet verilerimiz genel merkezde de olacak. Bizler de takipçisi olacağız. Bizim bundan sonra hata yapma şansımız yok. Şu an herkesin kafasında bir 1989 sendromu var. Biz o yıl Türkiye’de birçok belediyeyi almıştık. Şu anda da öyle bir hava var. Bize düşen sadece çalışmak. Bizler de sizlere inanıyoruz. Bu işi en iyi şekilde yapacağınızdan en ufak şüphemiz yok” diye belirtti.
Ziyaret sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberinde gelen parti yöneticileri Başkan Seçer ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor