Mersin'de Fahri Konsoloslar Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'la Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, fahri konsoloslarla bir araya geldi. Dünya Fahri Konsoloslar Federasyonu Başkanı Aykut Eken, Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği Başkanı Ömer Kaplan ve birçok farklı ülkenin fahri konsolosları Başkan Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.

15 Ekim 2017 Pazar, 00:31
Mersin'de Fahri Konsoloslar Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'la Bir Araya Geldi
-

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Levent Dölek ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret eden fahri konsoloslar, Başkan Kocamaz’a Mersin’de hayata geçirdiği hizmetler ve Mersin’e kazandırdığı kent profilinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.
Büyükşehir Belediyesi olarak kent genelinde engelleri ortadan kaldırmak amacıyla hayata geçirdikleri projelerden bahseden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Mersin’i Kadın dostu, çocuk dostu, yaşlı dostu, engelli dostu ve huzur içerisinde yaşanabilecek bir kent yapma gayreti ile yeni projelere imza atıyor, hizmet etmeye devam ediyoruz. Mersin Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali’miz de dünyada bir ilk olması nedeni ile oldukça önemli bir etkinlik. Dünyanın birçok yerinden engelli sanatçılarımız Mersin’de bir araya geldi. Aynı zamanda festivalin coşkusunu ilçelerimize de taşıyoruz” dedi.
Dünyada bir ilk olarak gerçekleştirilen Mersin Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali ile Mersin’e yakışır bir etkinliğe imza atıldığını söyleyen Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği Başkanı Ömer Kaplan, Mersin için yapılacak ne varsa destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Aralarında Belçika, Ürdün, Arnavutluk, Güney Afrika, İsviçre, Danimarka, Brezilya, Avusturya, Polonya, İsveç, Filipinler, Etiyopya, İtalya, Litvanya, Estonya, Almanya, İzlanda gibi ülkelerin fahri konsoloslarının da bulunduğu heyet ile bir araya gelen Başkan Kocamaz nazik ziyaretlerinden fahri konsoloslara dolayı teşekkür etti.
 




Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor