Kombi Fiyatları Yükselmeden Evinizi Kışa Hazırlayın!

Hem cebini hem de rahatını düşünenler, kışa hazırlıksız yakalanmamak için sonbaharı iyi değerlendirmeli.

16 Ekim 2017 Pazartesi, 17:02
G: 16.10.2017 - 19:34
Kombi Fiyatları Yükselmeden Evinizi Kışa Hazırlayın!
-

Hem cebini hem de rahatını düşünenler, kışa hazırlıksız yakalanmamak için sonbaharı iyi değerlendirmeli.

Sıcak yaz günleri yerini serin ve değişken havalara bırakırken her yerde kış hazırlıkları başlar. Kışlık kıyafetler dolaplarda, daha yüksek enerjili besinler ise raflarda yerini alır ve evlerde yapılması gereken tadilat/yenileme işlemlerine bir an önce başlanır eksikler tamamlanır.

Siz de konforlu ve sıcak bir kış geçirmek için önleminizi şimdiden alın, bütçenizeuygun en ucuz kombiyi satın alın ve rahat bir kış geçirin.

İhtiyacınız yeni taşınacağınız ev veya yapı projeleriniz için yeni bir cihaz ya da eskiyen kombinize alternatif bir ürün olabilir. Her koşulda tüketiciler en tasarruflu ve fonksiyonel kombiyi en ucuz fiyata satın almak ister. Siz de uzun yıllar boyunca verimli ve güvenilir bir ısınma elde etmek için karar vermeden önce piyasadaki kombi markalarını mutlaka inceleyin.

Kombi teknolojileri eskiye oranla çok daha gelişmiş durumda, pek çok kombi markası farklı kapasite ve özelliklerde üretim yaparak kullanıcılara ulaşıyor. Ancak türü, kapasitesi veya fiyatı ne olursa olsun genel olarak bakacak olursak en ucuz kombi ile en pahalı kombi arasında bile bazı ortak özellikler bulunuyor. Bunlar kısaca şöyle sıralanabilir;


Kombi Özellikleri

1. Kombiler hafiftir, kolay taşınabilirdir ve kolay montaj imkânına sahip cihazlardır.
2. Sessiz çalışma özelliğiyle günün her anında gürültüsüz bir konfor sunar.
3. Hem mekân ısıtması hem de sıcak kullanım suyu için bağımsız bir konfor elde edersiniz.
4. Uzun ömürlüdür, kullanımı kolaydır.
5. Güvenilir ve emniyetli cihazlardır.


Peki, tüm kombiler bu özelliklere sahipse sizin için en iyi kombinin hangisi olduğuna nasıl karar vereceksiniz?Dört ana kategoriye ayrılan kombiler ağırlıklı olarak doğal gaz ile çalışır, ancak yakıt olarak doğal gaz yerine elektrikli modelleri de tercih edebilirsiniz.


Yoğuşmalı Kombiler

Günümüzde yaygın kullanılan yoğuşmalı kombi, sahip olduğu yoğuşma teknolojisi sayesinde kullanıcılarına % 30’a varan yüksek enerji verimi sunar. Yoğuşmalı kombi fiyatları diğer türlere göre yüksek gibi görünse de yüksek tasarruf imkânıyla kısa sürede daha verimli bir ısınma sağlarsınız.


Hermetik Kombiler

Hermetikkombiler geleneksel kombi adıyla da bilinir ve kullanılacağı binada herhangi bir baca düzeneği gerektirmez. Hermetik kombi fiyatları yoğuşmalı cihazlardan daha avantajlıdır ve yapısı gereği enerji kaybına yol açmadan temiz bir ısınma sağlar.

Artık eskisi kadar tercih edilmese de en ucuz kombi türü olan bacalı kombiler, binada özel baca sistemlerine ihtiyaç duyar ve yanlış kullanımda tehlikeli sonuçlar doğurabilen modellerdir.

Eğer doğal gazın bulunmadığı bir bölgede yaşıyorsanız ve hem ısınma ihtiyacınızı hem de sıcak kullanım suyu ihtiyacınızı karşılamak üzere tek bir cihaz kullanmak istiyorsanız tercihiniz elektrikli kombiden yana olmalıdır. Bu tip cihazlar temiz enerji, kullanım konforu gibi avantajlarla rahat bir kullanım sağlar.

Siz de 17 kombi markasıyla, iklimlendirme ve ısıtma sektöründe 25 yıllık tecrübe ile hizmet veren, yoğuşmalı kombi, hermetik kombi de uzman İstanbul Kombi Market’i bir tıkla ziyaret edin; en ucuz kombi fiyatları arasından bütçenize en uygunu seçin, bu kış rahat edin!

Üstelik bireysel siparişlerde ücretsiz kargo, İstanbul Anadolu Yakası’na özel montaj hizmetleri ve indirimli fiyatlardan oluşan fırsat reyonuyla istanbulkombimarket.com yapı projelerinde de deneyimli ekibiyle de hizmetinizde.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor