Mersin'de Motosikletli Polis Timleri İş Başında

Mersin İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği tarafından Mersin genelinde suç ve suçluya aman vermedi.

14 Eylül 2018 Cuma, 21:02
Mersin'de Motosikletli Polis Timleri İş Başında
-

Mersin İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği tarafından Mersin genelinde 01 – 09 Eylül 2018 tarihleri arasında yaptığı çalışmalarda Ruhsatsız Tabanca, Kurusıkı Tabanca, Ruhsatsız Tüfek, Uyuşturucu Madde ele geçirdi, ekipler yaptıkları çalışmalarda haklarında yakalama olan şahıslarla, hırsızlık şüphelilerini suç üstü yakaladı.
İlgili büro tarafından yapılan çalışmalara dair paylaşılan detaylar ise şu şekilde;
RUHSATSIZ TABANCA;
Çiftlikköy Mah. Şakir SON Caddesi üzerinde şüphe üzerine durdurulan araç içirişinde bulunan E.D ve U.H.K. isimli şüphelilerden 1 adet 7.65 mm çapında Ruhsatsız Tabanca ve bu tabancaya ait 33 adet Fişek elde edilmiştir.
Gündoğdu Mah. Mersinli Ahmet Bulvarı üzerinde şüphe durdurulan araç içerisinde bulunan Y.T ve Y.T isimli şahıslardan 1 adet 9 mm çapında Ruhsatsız Tabanca ve bu tabancaya ait 7 adet fişek elde edilmiştir.
Eğriçam Mah.2617 sokak içerisinde şüphe üzerine durdurulan araç içerisinde bulunan M.A isimli şahıstan 1 adet 7.65 mm çapında Ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 13 adet 7.65 mm çapında fişek elde edilmiştir.
KURUSIKI TABANCA;
Akkent Mah, ve Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yapılan çalışmalarda A.A-S.E-M.Ş.D isimli şahıslardan 3 adet kurusıkı tabanca elde edilmiş, şahıslara 5726 sayılı Kabahatler Kanuna göre 3138 TL para cezası uygulanmıştır.
RUHSATSIZ TÜFEK;
Siteler Mah.141.Cadde üzerinde şüphe üzerine durdurdukları araç içerisinde bulunan H.B ve G.T isimli şahıslardan 1 adet Ruhsatsız Tüfek ve 20 adet Fişek elde edilmiştir.
Silifke Caddesi üzerinde şüphe üzerine durdurdukları araç içerisinde bulunan M.K. isimli şahsın aracında 1 adet ruhsatsız tüfek ve 65 adet fişek elde edilmiştir.
Viranşehir Mah. Eski Taşkıran Tesislerinde şüphe üzerine durdurdukları Y.U isimli şahsa ait Motosiklet üzerinde 1 Adet Ruhsatsız Tüfek ve 7 adet Fişek elde edilmiştir.
NARKOTİK MADDE;
Siteler Mah.5645 sok. ikamette yapılan aramada A.Ö-A.D isimli şahıslardan 650 gr. Esrar maddesi ile 1 adet Extasy Hap elde edilmiştir.
Hamidiye Mah.4203 sok, içerisinde Yabancı Uyruklu M.M.K ve yabancı Uyruklu A.A isimli şahıslardan 111 adet Captagon Hap elde edilmiştir.
Çilek Mah.134.cad.üzerinde H.A isimli şahıstan 50 gr. Esrar Maddesi ele geçirilmiştir.
Çay Mahallesi D-400 karayolu üzerinde yapılan çalışmalarda 50 gr. Esrar Maddesi elde edilmiştir.
Bekirde Mah.21118 sokak içerisinde şüphe üzerine inceledikleri araç içerisinde bulunan M.Ç ve E.A isimli şahıslardan 20 gr. Esrar Maddesi elde edilmiştir.
141.cadde üzerinde şüphe üzerine durdurulan araç içerisinde bulunan Ö.Y-İ.Y-E.Y isimli şahıslardan 15 gr. Esrar Maddesi elde edilmiştir.
Çiftlikköy Mah. İstemihan TALAY Caddesi üzerinde A.Y isimli şahıstan 12 gr. Esrar Maddesi elde edilmiştir.
Çiftlikköy Mah.Şakir Son Caddesi üzerinde yapılan çalışmalarda O.A isimli şahsın sevk ve idaresindeki araç içerisinden 10 gr. Esrar Maddesi elde edilmiştir.
Çiftlikköy Mah.Tıp Fakültesi Civarında B.G. ve İ.C.Ö isimli şahıslardan 7 gr. Esrar maddesi elde edilmiştir.
Karacaİlyas Mah.DeliÇay Köprüsü üzerinde O.C.A-B.E ve H.E isimli şahıslardan 5 gr. Esrar Maddesi elde edilmiştir.
Şevket Sümer Mah.156.Cad.üzerinde şüphe üzerine durdurulan araç içerisinde bulunan M.A-B.Ç.-H.A-A.K isimli şahıslardan 5 gr.Esrar Maddesi elde edilmiştir.
Osmaniye Mah.G.M.K Bulvarı üzerinde Yabancı Uyruklu M.M isimli şahıstan 9 adet Captagon hap elde edilmiştir.
ARANAN ŞAHISLAR;
Sarkıntılık Yapmak Suretiyle Çocuğun Cinsel İstismarı, Hakaret ve Cezaevi Firarisi olarak 4 yıl 7 ay Hapis cezası ile aranan H.G isimli şahıs yakalanmıştır.
Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan 2 Yıl 7 Ay 7 gün Hapis Cezası ile aranan E.A isimli şahıs yakalanmıştır.
Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan 3 Yıl 1 Ay 15 gün Hapis Cezası ile aranan M.T isimli şahıs yakalanmıştır
Alkol veya Uyuşturucunun Etkisiyle Araç kullanmak suçundan aranan S.A ve E.T isimli şahıslar, Borçlunun Ödeme Şartını İhlal suçunu işleyen M.A isimli şahıs, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçundan aranan C.G isimli şahıs, Adana C.Başsavcılığınca aranan Ş.A isimli bayan şahıs, Tacir ve Şirket Yöneticileri İle Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı suçundan aranan İ.A.K isimli şahıs, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama suçundan aranan N.İ isimli şahıs, Basit Yaralama Suçundan aranan Ş.M ve H.T isimli şahıslar, yakalanmış ilgili mercilere teslim edilmiştir.
SUÇÜSTÜ HIRSIZLIK;
Kuvai Milliye Caddesi üzerinde Uçar Tekstil Firmasından Hırsızlık yapan Yabancı Uyruklu M.D ile T.D isimli şahıslar çalmış oldukları 72 adet Eşofman Takımı,24 Adet Çocuk Eşofman Takımı ve 31 Adet kaprı tarzı giyim eşyası sahibine teslim edilmiştir.
Turgut Reis Mah.G.M.K Bulvarı üzerinde yabancı Uyruklu M.S isimli şahsın sevk ve idaresindeki E.Bisikletin yapılan incelemesinde Çalıntı olduğu anlaşılmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti