Mersin’de Şok İddia! Taksici Kadın Müşterisini Darp Etti, Aracı Üzerine Sürdü

Mersin’de bir taksici aracına aldığı bir kadın müşterisini darp edip, hakaret ettiği ve aracı bayan müşterisinin üzerine sürdüğü iddia edildi.

21 Eylül 2019 Cumartesi, 15:33
Mersin’de Şok İddia! Taksici Kadın Müşterisini Darp Etti, Aracı Üzerine Sürdü
-

Alınan bilgilere göre Elifcan T. İsimli bir bayan çocuklarıyla birlikte gece saatlerinde bindiği bir taksicinin sürücü tarafından darp edilip, hakaret ettiği ve taksicinin aracı kendisinin üzerine sürdüğünü iddia etti.

Konuyla ilgili Mersinliyim Mersin’e Sahip Çıkacağım Diyenler Topluluğu adlı sosyal medya grubunda başından geçen olayı anlatan Elifcan T. Şunları belirtti; “5 yaşındaki kızımın doğum günü için Mersin Marina’da bulunan luna parka gittik. Dönüşte yanımda 3 çocuğum olduğu için buradaki 33 T 0162 plakalı taksiye bindik ve sürücü ne tarafa diye sorduğunda adresi verdim yola çıkınca taksi metreyi açmadığını görüp taksimetreyi açmasını söyledim. Bana gideceğim yerin 15 TL gece tarifesi olduğunu söyledi. Bende ‘taksimetreyi açmak zorundasınız’ dedikten sonra hemen durdu inin arabadan diye bağırmaya başladı bende inmeyeceğimi polis çağıracağımı söyledim. Bunun üzerine tekrar yola çıktı. Yolu uzatarak gideceğimiz yere geldi ona rağmen taksimetre 12TL yazdı.” İfadelerini kullandı.

Araçtan inerken taksi sürücünün sözlü ve fiili saldırısına maruz kaldığını belirten Elifcan T. , “13 yaşındaki oğlum ödemeyi yaptı bende diğer 2 çocuğumu indirdim o sırada şoför arabadan inerek elimi sertçe tutup çekiştirmeye başladı . ‘gördün mü bak taksimetre ne yazıyor’ deyince bende ‘hakkınız olanı alabilirsiniz taksi metre açmadan yola çıkamazsınız’ dedim. Bunun üzerine küfür edip üzerime yürüdü etraftaki vatandaşlar ve indiğim yerdeki Tuğra Taksi durağındaki şoför arkadaşlar araya girdi. Bende bu sırada 155’İ aradım. ‘Bekle sıkıntını polise anlat bana hakaret edemezsin’ dedim. O sırada araca binip aracı kasten üzerime sürdü diğer vatandaşlar önünü kesmeseydi ve beni çekmeseydi ezip geçecekti . Olay üzerine darp raporumu alıp şikayetçi oldum. Hukuki yollardan hakkımı arıyacağım 33 T 0162 nolu araç şoförü beni darp etmiştir, kasten aracı üzerime sürdü.” Dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor