Mersingücü GSK Yönetim Kurulu, Başkan Gültak’ı Ziyaret Etti

Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nas, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı ziyaret etti.

26 Eylül 2019 Perşembe, 10:06
Mersingücü GSK Yönetim Kurulu, Başkan Gültak’ı Ziyaret Etti
-

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, geçen sene ilki gerçekleştirilen Akdeniz Kardeşlik Ligi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
Geçtiğimiz yıl Mersin Valiliği himayesinde, Akdeniz Kaymakamlığı, Akdeniz Belediye Başkanlığı, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü arasında yapılan protokol çerçevesinde, Mersin Akdeniz İlçesi sınırları içerisinde bulunan 13 mahallenin katılımıyla Akdeniz Kardeşlik Ligi’nin ilkini gerçekleştirdiklerini kaydeden Mersingücü GSK Başkanı Nas, bu yıl kardeşlik liginin ikincisini gerçekleştirmeyi arzu ettiklerini, lige en az 20 mahallenin başvuru yapmasını beklediklerini ifade etti ve Akdeniz Belediyesi’nin desteklerinden dolayı başkan Gültak’a teşekkür etti.
Belediye olarak, yapılan spor faaliyetlerini önemsediklerini ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı Gültak ise amatör spor kulüplerinin faaliyetlerini desteklediklerini belirtti.
Geçen yıl yapılan Akdeniz Kardeşlik Ligi’nin spor faaliyeti açısından önemli bir organizasyon olduğunu söyleyen Başkan Gültak, Akdeniz Kardeşlik Ligi’ne destek vereceklerini kaydetti.
2018 yılında ilki gerçekleştirilen Akdeniz Kardeşlik Ligi, 2 grup halinde gerçekleştirilmiş, gruplarda ilk 4’e kalan mahalleler çeyrek finale katılmıştı. 4 ay süren ligde şampiyon takıma 5 bin lira, 2. olan takıma 3 bin lira ve 3. olan takıma ise 2 bin lira para ödülü verilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı