MESKİ Bilgilendirme Toplantısı Düzenliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), Mersin Merkez ve ilçelerde bilgilendirme toplantısı düzenleyecektir.

11 Aralık 2017 Pazartesi, 15:10
MESKİ Bilgilendirme Toplantısı Düzenliyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
12-13 Aralık 2017 tarihlerinde Mersin Merkez ve İlçelerimizde yapılacak bilgilendirme toplantılarımıza; Vatandaşlarımız, Protokol Mensupları, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri davetlidir. Bilgilendirme toplantılarımızda MESKİ Genel Müdürü Baha Günhan Güngördü, MESKİ Genel Müdür Yardımcısı Can Taşkın ve Daire Başkanları tarafından sunumlar yapılacak olup Şube Müdürleri ve MESKİ Yetkilileri de hazır bulunacaklardır.
 
 Mersin Merkez (Toroslar-Akdeniz) İlçelerini kapsayan bilgilendirme toplantısı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde 12 Aralık 2017 tarihi Salı günü saat 10.30’da, Mersin Merkez Mezitli İlçesi bilgilendirme toplantısı Orkide Restoranda, Yenişehir İlçesi bilgilendirme toplantısı Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, Çamlıyayla, Erdemli, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar, Mut ilçelerinde ise ilçe toplantı salonlarında,  13 Aralık 2017 tarihi Çarşamba günü saat 10.30’da bilgilendirme toplantıları düzenlenecektir. Bilgilendirme toplantısı kapsamında; MESKİ’nin Kurumsal yapısı, 01.04.2014 - 31.10.2017 faaliyet sunumu, 2018 Mali Yılı bütçe ve tam maliyet esaslı tarifelerin sunumu, MESKİ’nin yatırımları ile ilgili genel bilgiler verilecek olup katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır. Bilgilendirme toplantımıza tüm halkımız ve basın mensuplarımız davetlidir.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı