MESKİ, Fiber Altyapı İle Güçleniyor, Meski’de Bekleme Süreleri Azalacak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün data altyapısını güçlendirecek ve tüm bağlantı noktalarını fiber altyapıya dönüştürecek olan “Teknolojik Altyapı Projesi” sözleşmesini imzaladı.

06 Temmuz 2019 Cumartesi, 15:13
MESKİ, Fiber Altyapı İle Güçleniyor, Meski’de Bekleme Süreleri Azalacak
-

Türk Telekom ve MESKİ arasındaki proje ile vatandaşların MESKİ işlemleri sırasında bekleme süreleri azalacak.
Vatandaşlara daha iyi hizmet verme noktasında kurumlarla yapılan işbirliklerini önemsediklerini ifade eden Başkan Seçer, “Daha güncel, modern ve hızlı bir sisteme geçiyoruz” dedi.
Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün data altyapısını güçlendirecek ve tüm bağlantı noktalarını fiber altyapıya dönüştürecek olan “Teknolojik Altyapı Projesi” sözleşmesi imzalandı. Vatandaşlara daha iyi hizmet verme noktasında kurumlarla yapılan işbirliklerini önemsediklerini ifade eden Başkan Seçer, “Daha güncel, modern ve hızlı bir sisteme geçiyoruz” dedi.
Projenin imzalarını atan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türk Telekom Adana Bölge Müdürü Yılmaz Tohumoğlu ve Türk Telekom yetkililerini makamında ağırladı. MESKİ’nin hizmet kalitesi standartlarını yükseltecek, vatandaşlara daha hızlı, kaliteli ve güvenli hizmet vermesini sağlayacak “Teknolojik Altyapı Projesi” ile tüm bağlantı noktaları fiber altyapıya dönüşecek. MESKİ’nin mevcut altyapısından daha hızlı olan fiber altyapı sayesinde MESKİ aboneleri işlemleri sırasında vakit kaybetmeyecek. Vatandaşlar daha hızlı, yeni, sorunsuz ve kaliteli hizmet alacak.
Başkan Seçer; “Daha güncel, modern ve hızlı bir sisteme geçiyoruz”
Vatandaşlara daha iyi hizmet verme noktasında kurumlarla yapılan iş birliklerini önemsediklerini ifade eden Başkan Seçer, “Daha güncel, modern ve hızlı bir sisteme geçiyoruz. Hizmetlerin vatandaşlarımıza süratle ulaşması açısından, daha güncel teknolojik yapılara erişim açısından ve kaynak kullanımının rasyonel olması açısından kurumların işbirliği çok önemli. MESKİ gibi altı yapı odaklı çalışan ve operasyonel işler yapan birimlerimizin diğer kurumlarla da koordineli çalışması bizim de arzu ettiğimiz bir durum. Önümüzdeki süreçte diğer birimlerimiz için işbirliği söz konusu olursa, bu işbirliğine her zaman hazırız” dedi.
Tohumoğlu, “Mersin Büyükşehir teknolojiyi kullanma konusunda yenilikçi”
Hizmet bölgelerinde 8 il olduğunu ve teknolojiyi kullanmada Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin en önde olduğunu vurgulayan Türk Telekom Adana Bölge Müdürü Yılmaz Tohumoğlu, “Türk Telekom ile Büyükşehir Belediyesi’nin ortak verdiği hizmetler gerçekten memnuniyet verici derecede. Mersin Büyükşehir Belediyesi teknoloji kullanmada oldukça yenilikçi bir tavır sergiliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile çalışmaktan oldukça memnunuz” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi