MESKİ Genel Müdürlüğü Kasım Ayı Genel Kurul Birinci Toplantısı Yapıldı

MESKİ Genel Müdürlüğü’nün Kasım Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın birinci birleşimi, 11 Kasım 2019 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

12 Kasım 2019 Salı, 13:43
MESKİ Genel Müdürlüğü Kasım Ayı Genel Kurul Birinci Toplantısı Yapıldı
-

Gündemde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurul’da, yoklama ve bir önceki toplantı tutanağının özetinin okunarak, oylanmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nde çalışan memur ve sözleşmeli personele ilişkin Sosyal Denge Sözleşmesini, MESKİ Genel Müdürlüğü adına yapmak üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve MESKİ Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Seçer’e yetki verilmesi ile ilgili teklif, Genel Kurul Üyelerinin oyları ile kabul edildi.

Geçici İşçi Vize Cetvelleri, Kadro Derece Değişiklik Cetvelleri, 1. Hukuk Müşavirliği Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmelik Taslağı, Teftiş Kurulu Başkanlığı Yönetmelik Taslağı ile ilgili teklif, MESKİ Genel Müdürlüğü 2020 Mali Yılı Performans Programı Tasarısı, MESKİ Genel Müdürlüğü 2020-2022 Dönemi Bütçe Tasarısı, MESKİ Genel Müdürlüğü 2020 Mali Yılı Ücret Tarifesi Tasarısı, MESKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Elektrik Alımları Bütçe Giderine 24.000,000,00.-TL Ödenek Devri ile ilgili teklifler, Genel Kurul Üyelerinin oyları ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Gündemin son maddesi olan dilek ve temenniler bölümünde, Meclis üyelerinin talep ve önerilerini MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç yanıtladı. Dilek ve temennilerin ardından, komisyona havale edilen konuların görüşülüp karara bağlanması için Genel Kurul’un ikinci birleşiminde yeniden toplanmak üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından birleşime son verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı