Mezitli’de Erken Bahar

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın geleneksel hale getirdiği sabah sporu ilçe halkını bir araya getirdi.

16 Şubat 2019 Cumartesi, 13:01
Mezitli’de Erken Bahar
-

Mezitli sahilinin başlangıç noktası olan Alden Sitesi’nin önünden başlayan yürüyüş, sahil boyunca Sütunlu Caddeye kadar devam etti. Yürüyüşe eşi Sembol Tarhan’la birlikte katılan ve yürüyüşe katılanlarla sohbet eden Başkan Tarhan, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmadı. Kadınların yoğun katılım gösterdiği yürüyüş, havanında güzel olması nedeniyle büyük ilgi topladı. Vatandaşların spora teşvik edilmesi amacıyla her hafta sonu bu yürüyüş etkinliğini gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Tarhan, sağlıklı bir yaşam için herkesi spor yapmaya davet etti.
MEZİTLİ’DE HER ZAMAN BAHAR HAVASI YAŞANIYOR
Mezitli’de baharın erken geldiğine dikkat çeken Başkan Tarhan, “Biz 31 Martta bahar gelecek diyorduk ama Mezitli’de her zaman bahar havası yaşanıyor. Çok önemli bir etkinlikte vatandaşlarımızla buluştuk. Türkiye’nin en güzel sahili boyunca sağlık için yürüyüş gerçekleştirdik. Aynı zamanda yürüyüşü sonlandırdığımız yer yine Türkiye’nin en güzel noktalarından birisi olan 3 bin yıllık tarihiyle Soli Pompeiopolis Sütunlu Caddesi. Burası Mersin’in hatta Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olacak. Tarihin üzerinde dururken 10 metre yanımızda narenciye bahçesi, 50 metre önümüzde denizle eşsiz bir manzaraya sahip bir yer” dedi.
HALKIMIZI SPORA TEŞVİK EDİYORUZ
Bahar aylarının gelmesiyle birlikte parkların vatandaşlar tarafından daha çok kullanılmaya başladığını ifade eden Başkan Tarhan, "Mezitli’de kim nasıl bir faaliyet yapmak istiyorsa çalışmamızı ona göre düzenliyoruz. Vatandaşlarımızın güzel havadan yararlanırken aynı zamanda sağlık için spor yapabilmesini de düşünerek, Mezitli genelindeki tüm parkların bakımlarını gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın spor yapması için tüm parklara fitness aletleri yerleştiriyoruz. Amacımız vatandaşımızı spor yapmaya teşvik etmek. Bizlerde vatandaşlarımızla birlikte sporumuzu yapıyoruz" dedi.
YOL ARKADAŞLARIMIZLA YÜRÜŞÜMÜZE BAŞLADIK
Her etkinlikte olduğu gibi yine çoğunluğu kadınlardan oluşan bir ekiple yürüyüş gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Yol arkadaşlarımızla sabah erken saatlerde başladığımız yürüyüşümüz her hafta devam edecek. Halkımızla kucaklaşacağız. Baharı erken getirdik ama 31 Mart’a daha büyük coşkuyla baharı kutlayacağız. Tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede hizmet ederek Mezitli’de her zaman baharın yaşanmasını sağlayacağız” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”