Mezitli’de Yaya Geçidi Nöbeti

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 81 ilde eş zamanlı gerçekleşen ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ sloganıyla başlatılan kampanyaya katılarak, araç sürücülerine bilgilendirici broşürler dağıttı.

02 Ekim 2019 Çarşamba, 15:18
Mezitli’de Yaya Geçidi Nöbeti
-

Trafikte önceliğin yayalara ait olduğunu dile getiren Başkan Tarhan, araç kullananların yayalara karşı daha dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdi.
Mezitli’de, trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla yaya güvenliği nöbeti tutuldu. İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı düzenlenen nöbete; Mezitli İlçe Kaymakamı Emin Sait Karahaliloğlu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, İlçe Jandarma Müdürü Erkan Özgür, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Doğan, İlçe Sağlık Müdürü Uzman Dr. Hürsan Korkmaz, İlçe Müftüsü Süleyman Şahin ve Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Solak katıldı. GMK Bulvarı üzerinde gerçekleşen kampanyaya Ahmet Hocaoğlu İlköğretim Okulu 4/D sınıfı öğrencileri de destek verdi. Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı polisler trafiğin akışını sağlarken, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, İlçe Kaymakamı Emin Sait Karahaliloğlu ile birlikte araç sürücülerine trafikte yaya önceliği içerikli broşürler dağıttı.
BU TÜR KAMPANYALAR ARTMALI
Araç kullananların yayalara karşı daha duyarlı olmaları gerektiğini belirten Başkan Tarhan, “İçişleri Bakanlığımız tarafından başlatılan yaya güvenliği nöbetine katılarak, destek verdik. Araç kullananlara el broşürü dağıttık ve öğrenciler ile birlikte yaya geçidinden yürüyerek trafikte yayalara öncelik verilmesi konusunda farkındalık oluşturduk. Böylesi faydalı kampanyada cezai işlemlerin daha fazla artması doğrultusunda olumlu sonuçlar elde edileceğine inanıyorum. Bu tür etkinliklerin daha yoğun olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı