Mezitli'ye Devlet Hastanesi ve Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Yapılacak

Ak Parti Mersin Milletvekilli Lütfi Elvan, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı arayarak 150 yataklı 'Devlet Hastanesi' ve 50 ünitelik 'Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yapılacağı müjdesini verdi.

05 Eylül 2019 Perşembe, 09:26
Mezitli'ye Devlet Hastanesi ve Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Yapılacak
-

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın geçtiğimiz aylarda Ankara’da gerçekleştirdiği temasları sonuç vermeye başladı. Mersin Milletvekilli Lütfi Elvan, Başkan Tarhan’ı arayarak, Kuyuluk Bölgesi’nde 200, 201 ve 205 numaralı bölmelerde 150 yataklı 'Devlet Hastanesi' ve 50 ünitelik 'Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yapılacağı müjdesini verdi.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bazı kamusal alanların kullanımı ve plan sorunlarının çözümü nedeniyle 23 Temmuz 2019 tarihinde Ankara’ya giderek, Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ile görüşmüştü. Başkan Tarhan’ın Mezitli Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaser Gündüz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette; bürokrasiye takılan çalışmaların harekete geçmesi, ilçenin kalkınması ve güzelleşmesi adına dile getirdiği istemleri sonuç vermeye başladı. Başkan Tarhan’ı telefonla arayarak istemleri hakkında bilgi veren Bakan Elvan, Mezitli’ye 150 yataklı Devlet Hastanesi ve 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacağı müjdesini verdi.

ANKARA’DAKİ TEMASLARIMIZ SONUÇ VERDİ
Mezitli’de yaklaşık 44 dektarlık (dönüm) alana yeni Devlet Hastanesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin yapılacağından duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Tarhan, Ankara’da gerçekleştirdiği temasların sonuç vermeye başladığını dile getirdi.
Başkan Tarhan, “İlçemizin kalkınması ve güçlenmesi adına yaptığımız çalışmalar halkımız istekleri doğrultusunda ilerliyor. Halkımız istiyor, biz gerekli çalışmalarımızı başlatıyor ve mücadelemizi veriyoruz. Geçtiğimiz aylarda Ankara’da Mersin Milletvekilimiz Sayın Elvan ile görüşerek, yine ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini, kent içinde kalmış ihtiyaca cevap vermeyen ve gelişme olanağı olmayan bölgelerin canlanması konusunda görüşmeler sağlamıştı. Bugün de Bakanımız Sayın Lütfi Elvan arayarak, Kuyuluk Bölgesinde bulunan yaklaşık 44 dektarlık alana yeni Devlet Hastanesi için çalışma başlatacaklarını ifade etti. Bu bizi oldukça mutlu etmiştir. İmar plan çalışmaları tamamlanmış olan söz konusu alan hastane yatırımı için hazır durumdadır. 2020 yılı başında tamamlanacak hastane projesi tarafımızca hızla ruhsatlandırılacak ve akabinde inşaat ihalesi gerçekleştirilecektir." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor