"Model of Celebrity"  Yarışmasında Finalist Oldu,  Amerika'da Modellik Yapıyor!

Mersinli Ali Akşahin isimli genç model katıldığı "Model of Celebrity" yarışmasında finalist oldu ve artık Amerika'da modellik yapıyor.

02 Kasım 2017 Perşembe, 14:49
"Model of Celebrity"  Yarışmasında Finalist Oldu,  Amerika'da Modellik Yapıyor!
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Tarsus doğumlu olan Ali Akşahin isimli genç, Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü okumak için gittiği İstanbul'da bir AVM'de tesadüf eseri rastladığı "Model of Celebrity" yarışmada katıldı. Çocukluk hayali olan modellik kariyerini bu yarışma ile çizmeye başladı.
 
Ayrıca, ünleri ülke dışına taşmış Eylem Şenkal, Edibe Alsancak, Erol Albayrak gibi isimlerden Temel Modellik eğitimi alan Ali Akşahin isimli genç, 20 yaşında iken Marmara Park AVM' de gezdiği esnada Banu Noyan, Özgür Aras ve Hakkan Akkay'ın düzenlemiş olduğu "Model of Celebrity" yarışmasına katıldı.
 
Prestijli yarışmaya Türkiye genelinden rekor katılımın olurken, bu yarışmada Akşahin finale kaldı.  Genç model Akşahin yarışmanın ardından New York'a yerleşme kararı aldı. Amerika'nın New York eyaletine yerleşen genç model, ilk aylarda sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı fotoğraflar, fotoğraf sanatı ile uğraşan Amerika'da yaşayan kişiler tarafından ilgili gördü ve gelen teklifler doğrultusunda birlikte çalışma fırsatı yakaladı.
 
 
Genç Model Akşahin, Moda, resim, sahne sanatları, seyahat, su sporları onun en büyük ilgi alanları. Ayrıca yoga, yüzme, sörf ve scuba diving dalları ile de profesyonel olarak ilgileniyor.
 
Amerika'da tanınmış bir çok başarılı fotoğrafçı ile çalışan genç model, New York Fashion Week'te Amerikan markalarının podyumlarında yürüdü ve Oscar Wilde, Chulo, Skull ve Bones gibi ünlü markaların defilelerine çıktı.
 
Prestijli yayın organlarından Desnudo Magazine dergisinin çekimlerinde yer aldı, iç çamaşırı markalarının fotoğraf çekimlerinde yer aldı. Genç Model Ali Akşahin, New York'ta başarılı bir uluslararası model olmak ve Avrupa'da da modellik yapmak istiyor.
 
Modellik kariyerinde hızlıca yükselmek ve eğitimlerine devam etmek üzere Amerika'ya yerleşen, Mersinli Finalist Genç Model Ali Akşahin'in resmi Instagram @ali__co takipçilerine ulaşıyor.
 
 












Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı