Muğla Dalyan'da Vali Amir Çiçek, Tekne Kaptanlığı Yaparak Ailelerle Birlikte Kanal Turu Gerçekleştirdi

Muğla Dalyan'da, Vali Amir Çiçek, yerel ailelerle bir etkinlikte bir araya geldi ve gazla çalışan teknede kaptanlık yaparak kanal turu düzenledi.

Muğla Dalyan'da Vali Amir Çiçek, Tekne Kaptanlığı Yaparak Ailelerle Birlikte Kanal Turu Gerçekleştirdi
Muğla Dalyan'da, Vali Amir Çiçek, yerel ailelerle bir etkinlikte bir araya geldi ve gazla çalışan teknede kaptanlık yaparak kanal turu düzenledi.
Google News'te Abone Ol

Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalyan Kanalı’nda gazla çalışan bir teknede kaptanlık yaparak, beraberindeki heyetle birlikte bir kanal turu gerçekleştirdi. Bu etkinlik, Ortaca Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım alan 40 aileyle düzenlendi. Vali Çiçek, protokol ile birlikte ailelere yemek ikramında bulundu ve çocuklara hediyeler dağıttı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, yaptığı konuşmada, “Valimiz Dalaman İlçesi’nde yardıma muhtaç 3 aileyi ziyaret edip, sorunlarını dinledi. Şimdi de sizlerle birlikte akşam yemeği yiyeceklerdir” dedi. Vali Çiçek, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu akşam yemeğini sizlerle paylaşmak çok lezzetli olur. Gönlümüz her zaman sizlerle birliktedir” ifadelerini kullandı.
Yemek sonrası İlçe Müftüsü Zekeriya Çelik tarafından dua okunmasının ardından, Vali Çiçek yardım alan ailelerin masalarını dolaşarak hediyeler dağıttı. Ayrıca çocuklara oyuncaklar vererek onları sevindirdi. Yemekten sonra, yardıma muhtaç ailelerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Çiçek, daha sonra Dalyan Tekne Kooperatif Başkanı Atilla Gültekin’e ait gazla çalışan teknede kaptanlık yaparak kanala açıldı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin