Muğlaspor, Trendyol 1. Lig’de 2026-2027 sezonunda formasında yer alacak sponsorlarını düzenlediği bir tanıtım töreni ile kamuoyuna açıkladı. Törene Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tahça ve Muğlaspor Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Yeni sezon için şehirden aldığı destekle hazırlanan yeşil-beyazlı ekip, hedeflerini de kamuoyuyla paylaştı.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, kulübün üst üste üç sezon şampiyonluk yaşamasından duyduğu gururu dile getirerek, elde edilen başarıların iyi bir yönetimin sonucu olduğunu ifade etti. Aras, "Gittiğimiz her yerde Muğlaspor’un başarısı konuşuluyor. Bu kulüp sadece bir spor kulübü değil, bütünüyle bir sosyal projedir. Şehirdeki herkes kendi kapasitesi oranında bu takıma destek vermeli. Kombine kampanyası büyümeli ve statta tek bir boş koltuk kalmamalı." şeklinde konuştu.
Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç, Trendyol 1. Lig’de dev bütçelere sahip şehir takımlarıyla mücadele edeceklerini belirtti. Kıyanç, "Süper Lig tecrübesi olan büyük bütçeli takımlarla mücadele edeceğiz. Tesis, kadro ve sponsorluk anlamında zorlu bir süreçten geçiyoruz. Ancak bize duyulan güven sorumluluğumuzu artırıyor. Şehrimize yakışır bir performans sergilemek için sürekli çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
Törenin kapanış konuşmasını yapan Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan, borç içinde olan birçok kulübün aksine Muğlaspor’un örnek bir yönetim modeli sergilediğini vurguladı. Soykan, "Menaf Başkan liderliğindeki bu yönetim vizyonu takdiri hak ediyor. Valilik olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da takımımızın yanındayız." ifadelerini kullandı.