Ordu'da Yasa Dışı Silah ve Uyuşturucu Operasyonu Sonrası 4 Gözaltı Gerçekleşti

Ordu'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda yasa dışı silah ve uyuşturucu ticaretiyle uğraşan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Ordu'da Yasa Dışı Silah ve Uyuşturucu Operasyonu Sonrası 4 Gözaltı Gerçekleşti
Ordu'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda yasa dışı silah ve uyuşturucu ticaretiyle uğraşan 4 şüpheli gözaltına alındı.
Google News'te Abone Ol

Ordu İl Jandarma Komutanlığı, yasa dışı silah ve uyuşturucu madde imal ve ticaretiyle mücadele amacıyla önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Edinilen bilgilere göre, H.A. (45), E.G. (46), Y.D. (66) ve T.D. (42) isimli şüphelilerin Ordu il merkezi ve çevresindeki ilçelerde imal ettikleri uyuşturucu maddeleri ve silahları satmak için müşteri aradığı tespit edildi.

Operasyon, Cumhuriyet savcılığının koordinasyonunda Korgan ilçesinde gerçekleştirildi. Yapılan baskınlarda, 150 gram kubar esrar, 4 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 495 adet tabanca fişeği, 10 adet tabanca şarjörü, 116 adet av tüfeği kartuşu ile suçta kullanıldığı değerlendirilen 4 adet cep telefonu ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden H.A. ve E.G., jandarma işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, Y.D. ve T.D. ise adliyeye sevk edilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu tür operasyonların, ildeki yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi açısından önemli olduğu belirtildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin