Pursaklar'da Belediye Başkanı Çetin, Personeliyle Bayramlaşma Etkinliği Düzenledi

Pursaklar'da Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ramazan Bayramı sonrası belediye personeliyle bir araya geldi ve bayramlarını kutladı.

Pursaklar'da Belediye Başkanı Çetin, Personeliyle Bayramlaşma Etkinliği Düzenledi
Pursaklar'da Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ramazan Bayramı sonrası belediye personeliyle bir araya geldi ve bayramlarını kutladı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından, belediye binasında ve şantiyelerde çalışan personeli ziyaret ederek, her birinin bayramını tek tek tebrik etti. Bayramlaşma programında, "Ailenizle birlikte daha nice sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum" ifadelerini kullandı.

Her bayram dönüşünde geleneksel olarak düzenledikleri bu bayramlaşma etkinliğinin, belediye hizmet binasında ve farklı şantiyelerde gerçekleştirildiğini vurgulayan Çetin, bayramların sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının pekiştiği önemli zaman dilimleri olduğunu belirtti. Çetin, "Personelimizin özverili çalışmalarıyla bayram öncesi ve bayram boyunca halkımıza en iyi hizmeti sunduk. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fedakarca çalışan mesai arkadaşlarımla birlikte Pursaklar için dün olduğu gibi bugün de yarın da aynı gayret ve azimle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Belediye çalışanları da düzenlenen bayramlaşma programından memnuniyet duyduklarını ifade ederek Başkan Ertuğrul Çetin’e teşekkür etti. Program sırasında, çalışanlar arasında da bayramlaşma gerçekleştirildi ve birlik ile beraberlik duyguları ön plana çıktı.

Bayramlaşma etkinliği, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ve iyi dileklerin paylaşılması ile sona erdi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin