Saadet Partisi Van'da Piknik Alanlarında Halkla Buluştu

Saadet Partisi, Van milletvekili adayları ile piknik alanlarında halkla bir araya geldi. Özay İlhan, Van halkının yoğun ilgisiyle karşılandığını belirtti.

Saadet Partisi Van'da Piknik Alanlarında Halkla Buluştu
Saadet Partisi, Van milletvekili adayları ile piknik alanlarında halkla bir araya geldi. Özay İlhan, Van halkının yoğun ilgisiyle karşılandığını belirtti.
Google News'te Abone Ol
Saadet Partisi Van milletvekili adayları Özay İlhan, Uğur Çiçekel ve Fatih Ebinç, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak İskele, Edremit ve Kale piknik alanlarını ziyaret eden adaylar, burada halkla bir araya geldi. Özay İlhan, yapılan ziyaretlerde Van halkının büyük bir ilgi gösterdiğini ifade ederek, “Bu yoğun ilgi, Saadet Partisi’nin halktaki kabulünü ve ilgisini göstermektedir” dedi.

Ekonomi ve Refah Vurgusu
Ardından, Hak ve Kardeşlik Derneği’nin üniversiteli gençlerle düzenlediği piknikte konuşan Özay İlhan, “Biz inşallah bu sistemin alternatifi olarak geliyoruz. İktidara geldiğimizde ekonomiyi güçlendirerek kalkınmayı ve gelir dağılımında adaletin sağlanmasını hedefliyoruz. Aziz milletimizin refahını artıracak politikaları hayata geçireceğiz. Bu sistemde ekonomide faiz gereksiz hale gelecektir. Türkiye’nin işsizlik, kalkınma ve dışa bağımlılık sorunlarını, sanayileşerek ve bilgi ile teknoloji üreterek çözeceğiz” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin kendi teknolojilerini üretebilen bir ülke haline gelmesi gerektiğini vurgulayan İlhan, “Tüm sektörlerin yüksek hedeflere odaklanması ve koordinasyon içinde ilerlemesi sağlanacak. Böylece büyüme gerçekleşecek ve aziz milletimiz işsizlik sorununu köklü bir şekilde çözmüş olacaktır. Seçime günler kaldı, başta Van olmak üzere Türkiye için önemli bir seçim olacak” dedi.
Van
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin