Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Karasu Kültür Park’ta düzenlenen etkinliğe, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, İlçe Başkanı İshak Sarı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Leman Yanmaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Parlak ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
Etkinlikte, İlçe Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı'nın ardından söz alan Karasu Belediye Başkanı İspiroğlu, “Bu yıl Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde 35 bin ton asfalt çalışması yapacak. Sahilde devam eden rekreasyon projesinin yanı sıra Karasu’ya 50 Milyon TL’lik yatırım yapıyoruz. Hemşerilerimiz, bu yatırımların önemini biliyor ve 7 Haziran’da AK Parti’ye destek verecekler” dedi.
Zehra Hatipoğlu, “Kadın kolları olarak yorgun olanların değil, rahatından vazgeçenlerin geleceği inşa ettiğini biliyoruz. Bu yıl 7 güzel insanı Ankara’ya göndereceğiz” şeklinde konuştu.
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu, kadın kollarının özverili çalışmalarının kendileri için büyük moral kaynağı olduğunu belirtti. Zeki Toçoğlu ise, “Hiçbir zaman yapamayacağımız vaatler vermedik. Biz, hizmet odaklı bir anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sakarya, her zaman yanımızda oldu. İnşallah 7 Haziran’da güçlü bir destek verecektir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Mersin Haber + IHA