Samsun Atakum'da Gerçekleşen Dağ Bisikleti ve Koşu Yarışı Heyecan Verdi

Samsun Atakum'da düzenlenen dağ bisikleti ve koşu yarışı, katılımcılara heyecan dolu anlar yaşattı. Yarış, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirildi.

Samsun Atakum'da Gerçekleşen Dağ Bisikleti ve Koşu Yarışı Heyecan Verdi
Samsun Atakum'da düzenlenen dağ bisikleti ve koşu yarışı, katılımcılara heyecan dolu anlar yaşattı. Yarış, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirildi.

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen dağ bisikleti ve koşu yarışı, Samsun Valiliği'nin koordinasyonunda ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 'Kros duatlon' olarak adlandırılan organizasyon, Türkiye Triatlon Federasyonu ile iş birliği içinde, farklı yaş gruplarındaki sporcuların katılımıyla düzenlendi. Yarışmaya katılan sporcular, dağ bisikleti ve doğa koşusunu bir araya getiren parkurda büyük bir azimle mücadele etti. Genç sporcuların yanı sıra farklı yaş gruplarından katılımcıların yer aldığı etkinlik, doğayla iç içe bir ortamda yaklaşık 2 saat sürdü.

Dereceye giren sporcular, yarışmanın sonunda ödüllerini alarak etkinliği başarıyla tamamladı. Yarışmanın sona ermesinin ardından katılımcılar hatıra fotoğrafları çektirdi.

Samsun Triatlon İl Temsilcisi Kaan Aydıngül, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Triatlon branşının bünyesinde olan 'Kros Duatlon' yarışını Samsun'da ilk defa düzenliyoruz. Bu etkinliği gerçekleştirmekten oldukça mutluyuz. OMÜ Rektörlüğü, valiliğimiz ve gençlik ve spor müdürlüğümüzden aldığımız desteklerle başarılı bir organizasyon gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin