Ödül Töreni ve Başarılar
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ali Topaloğlu’nun başarısını kutlamak amacıyla Sofya’da düzenlenen ödül törenine katıldı. Başkan Sandıkçı, "Canikli Milli Sporcumuz Ali Topaloğlu ülkemizi bir kez daha gururlandırdı" ifadelerini kullanarak, Canik’ten milli takımlara sporcular kazandırmaya devam ettiklerini bildirdi.
Başkan Sandıkçı’nın Duygusal Anları
Sofya’da gerçekleştirilen ödül töreni, heyecan dolu anlara sahne oldu. Canikli milli sporcu Ali Topaloğlu, gülle atma branşında birincilik kürsüsüne çıkarak madalya coşkusunu Başkan İbrahim Sandıkçı ile paylaştı. Bu özel anları birlikte yaşayan ikili, duygusal anlar da yaşadı. Başkan Sandıkçı, "Başarılarının devamını dilerim" diyerek, Canik’te şampiyon sporcular yetiştirme hedeflerini sürdüreceklerini belirtti.
Gelecek Hedefleri
Başkan Sandıkçı, Ali Topaloğlu’nun başarılarına yenilerini eklemeye devam ettiğini vurguladı ve “Rekortmen sporcumuz Ali Topaloğlu, ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor. Down Sendromlu Sporcular Dünya Şampiyonası’nda sevincine ortak olduğumuz, üst üste dünya şampiyonu olan Canikli Milli Sporcumuz Ali Topaloğlu’nu yürekten tebrik ediyor, sporcumuzun yetişmesinde katkıda bulunan antrenörlerimize, ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca, ay yıldız bayrağını temsil eden tüm milli sporculara başarılar diledi.